Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Electronic Arts: 3D Oyunculuğa İlgi Çok Düşük


 
     Electronic Arts Ceo'su John Riccitiello mali dönem nedeniyle firmanın hissedarlarına yaptığı açıklamada 3D oyunculukta beklenilen ilgiyi görmediklerini söyledi. Bu nedenle EA, 3D oyunlara odaklanmayacak.
 
     "Açıkçası 3D oyunculukta beklediğimiz ilgiyi göremedik. En azından şu ana kadar 3D televizyonlara evlerde beklenilen ilgi gösterilmedi. Ayrıca biz de burada oyun pazarını bu yönde sürüklemek için bulunmuyoruz, burada müşterinin isteği yönünde adım atmak için varız."
 
     Richitello, 2D ekranda 3 boyutlu oyunlar oynamanın en iyi eğlence deneyimini sunduğunu ve bir çoğumuz için 2D ekranda oyun oynamanın 3D oynamaktan daha tatmin edici olduğunu belirtti. 
 
    Electronic Arts bundan sonra 3D'ye odaklı geri dönüşün az olmasından dolayı pazarda daha çok ilgi görecek yeniliklere odaklanmayı seçecekmiş. Anlaşılan Nintendo'nun 3DS'te ve Sony'nin PS3'te 3D oyunculuğa odaklı anlayışına her firmaya uygun değil.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 EA 3D Gaming 3D Oyunculuk 3D Oyunlar Richitello
Ateşli Kızlar Team Fortress 2'de Çok İşe Yarıyor StarCraft Temalı Spor Ayakkabıya Ne Dersiniz?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alito

30.7.2011 03:00:28

-1
verilen para=alınan zevk eşit durumda olmayınca haliyle bu tür geri dönüşsüzlükler yaşanabiliyor. adam haklı.

CodeMachine

29.7.2011 14:16:53

0
Oyunların optimizasyonları çok önemli, nvidia 3d vision ile COD: BO ve MW2 multiplayer olarak oynanmaz ama single player olarak çok güzel, batman aa, bulletstorm falan çok güzel oluyor ama verilen parayla kıyaslanırsa fantaziden öte bişey değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız