Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Civilization V'te Mech'ler de Olacak

 
     Civilization V'te bulunacak savaş ünitelerinden biri ortaya çıktı. Geçtiğimiz dönemde açıklanan Special Edition paketinin içeriğinde beş adet ünite figürü bulunuyordu. Bu figürlerden biri gelişmiş bir Mech'ti (Bilim kurgu ürünü mekanik savaş robotu). Bu figürden biraz kuşkulansak da sonunda oyunda bu Mech'lerden olacağı açıklandı. Yani Civilization V'te günümüz teknolojilerini bitirdikten sonra bir önceki oyunda olduğu gibi pek bir getirisi olmayan gelecek teknolojilerini değil (Future Tech), gerçekten yeni birimler üretmemizi sağlayacak teknolojiler öğrenebileceğiz.
 
     Bu robotun üretimi için Uranyum gerekecek ve ihtiyaç duyduğu teknoloji ise Nuclear Fusion olacak. Bu ünitenin haricinde daha önce Civilization serilerinde hiç bilim kurgu birimi olmamıştı. Civilization V'in yakın bir tarihte yayınlanacak demosunda kullanıp kullanamayacağımızı göreceğiz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sid Meier's Civilization 5 Civilization 5 PC 2K Games Firaxis Games Strateji Mech
Crytek'in Kingdoms'ı God of War'a Benzemeyecek Batman: Arkham City ve Catwoman Göründü!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

acgpangea

6.8.2010 02:23:00

0
Olsun tabii, MECH'te olsun. Hatta şu, MGS'De ki yarı organik, yarı metalik zıp, zıp zıplayan şeylerden de olsun. Ben Sid'in hatırına, Kojima San ile konuşup bu meseleyi bağlarım yani mevzu değil. Yeter ki okeyi çaksın Sid abim.

dIsAstEr

5.8.2010 17:10:18

0
Oyunun havasını bozmadığı sürece problem yok.

gun

5.8.2010 17:03:57

0
Civilization IV'ün en son paketinde "Beyond the Sword" da böyle bir robot vardı ve acaip işe yarıyordu. Ayrıca geleceğe giden ilk paket olmuş ve bence bayağıda zevkli olmuştu tekrar gelmesine sevindim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Civilization 5
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız