Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BioWare, İnceleme Skorlarından Çok Memnun


 
 
    BioWare oyunlarının muhteşem inceleme puanları almasını hayretler içerisinde izleyen sadece biz değilmişiz Görünüşe göre BioWare'in kendisi de yaptıkları oyunların inceleme puanlarına mest oluyorlar.
 
    BioWare'in ortak kurucularından biri olan Dr. Greg Zeschuk, bugün Brighton'da düzenlenen 'Develop' konferansında yaptığı konuşmasında, stüdyosunun yaptığı oyunların aldığı inceleme puanlarını ekibinin saplantı haline getirdiğini belirtti.
  
    İnceleme skorlarının Bioware oyunlarının yüksek kalitede olduğunun en büyük göstergesi olduğunu belirten Zeschuk, bu yüzden üzerlerinde kaliteli oyun yapma sorumluluğunun oluştuğunu söyledi.

     Şu anda Dragon Age 2 ve Star Wars: The Old Republic MMO'su üzerinde çalışan Bioware, bu oyunlarında önceki oyunlardan aşağı kalmasını istemiyor, bende BioWare'in bizi hayal kırıklığına uğratacağını sanmıyorum.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA Bioware RPG PC Xbox360 Mass Effect 2 BioWare Dragon Age 2
Professor Layton: UF'nin Çıkış Tarihi Öne Alındı Starcraft 2, Amerika Ön Sipariş Listesinde Birinci

venom417

15.7.2010 00:23:21

0
BioWare hakkaten boş geçmedi,Star Wars Kotor,Jade Empire,Baldurs Gate,Dragon Age origins,mass effect vs..... yok böyle bi firma bide 95'te kurulmuşlar,helal olsun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 2
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız