Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ara: History Untold Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını Xbox Game Studios ve geliştiriciliğini Oxide Interactive’in üstlendiği sıra tabanlı strateji oyunu Ara: History Untold'un çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 24 Eylül tarihinde PC için piyasaya sürülecek. Oyunun bu sürümü Steam ve Microsoft Store üzerinden yayınlanacak. Ayrıca PC Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak.
 
Hem benzer hem de yenilikçi oynanışla geliyor 
 
 
 
Ara: History Untold oyununda oyuncular yeni toprakları keşfedebiliyor ve sanat / kültürel tarzını yükseltebiliyor. Bunun dışında yapım içerisinde diğer gruplara karşı kendi diplomasinizi yürütebiliyor, liderlik vasfınızı ortaya çıkarmaya çalışabiliyor ve yenilikçi oynanış sistemleri ile karşı karşıya gelebiliyorsunuz. Yapımda temel olarak bir ulus inşa edebiliyor ve halkınıza sahip çıkmak tamamen sizin işiniz oluyor.
 
Hem tanıdık hem de yenilikçi oynanış sistemleri ile yer aldığımız oyunda canlı toprakları keşfetmeye hazırlanabiliyor, tropik ormanlardan kum kaplı çöllere kadar uzanan geniş bir alanı gözlemleyebiliyoruz. İhtiyaç duyduğumuz kaynakları toplayabileceğimiz ve vatandaşlarımızı en iyi şekilde ağırlayabileceğimiz oyunda aynı zamanda hikaye içeriklerinin olduğundan da bahsedebiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Fallout 76'nın Nükleer Çorak Topraklar'ı Skyline Valley ile Genişliyor VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 4. Hafta Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız