Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aliens Fireteam Elite 2'nin Potansiyel Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

 
 
Henüz resmi olarak duyurulmayan Aliens Fireteam Elite serisinin yeni oyunu Aliens Fireteam Elite 2 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İnternete sızdırılan çeşitli bilgilerle beraber oyunun ne zaman çıkış yapacağına ve nasıl bir yapı ile bizlere sunulacağına ilişkin bilgileri öğrenebiliyoruz.
 
Aliens Fireteam Elite 2'nin kod adı Project Macondo
 
 
 
Sosyal medya üzerinden yayınlanan gönderide tüm bu yeni bilgilerin bir belge aracılığıyla bizlere sunulduğunu görebiliyoruz. Ortaya çıkan belgeye göre kod adı Project Macondo olan Aliens Fireteam Elite 2’nin 2025'in 3. çeyreğinde piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
Aliens Fireteam Elite oyununun devamı niteliğinde olan bu yapım içerisinde nişancı unsurlarla ilerlemek durumunda kalıyor ve zorlu ortamlarda kendimizi bulabiliyoruz. Arka planda geliştirilen ve henüz resmi olarak duyurulmayan proje, ilk oyunun aksine daha önceden ayarlanmış ve özelleştirilemeyen karakterlere sahip bir şekilde bizlere sunulacak.
 
Diğer taraftan devam projesinde yerleşik bir oyun içi sohbet özelliği bulunmayacak. Bunun yerine konsol veya PC üzerinden sesli sohbet uygulamalarını kullanabileceksiniz. Oyuncular yeni devam oyununda LV-895 adlı bir koloniden gelen gizemli yardım çağrısını araştırmaya koyulacak ve burada Xenomorph adı verilen uzaylı yaratıklara karşı büyük bir mücadele verecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
The Witcher 3'ün Yeni Modu 15 Benzersiz Görevi Ekliyor Concord İçin Aksiyon Dolu Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız