DriveClub'ın Geliştiricisi Oyunculara Teşekkür Ediyor

Ömür Gencer


       PlayStation 4'ün çok konuşulan araba yarışlarından DriveClub bildiğiniz gibi pek başarılı bir çıkış yapamadı. Neredeyse çıkış gününden itibaren sorunlarıyla gündeme gelen oyunun geliştirici ekibi yayınladığı bir duyuruyla DriveClub'a destek olan tüm oyunculara teşekkür etti.
 
      Yapımcı firma Evolution Studios, açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Evolution Studios'daki herkes bu yıl, özellikle DriveClub'ın çıkış yaptığı Ekim ayından beri, gösterdiğiniz yoğun destek için teşekkür etmek istiyoruz. Mesajlarınız, eleştirileriniz, YouTube'daki oynanış videolarınız, paylaştığınız müthiş ekran görüntüleriniz ekibimiz için büyük bir ilham kaynağı oldu. Hem serverlar hem de oyun için 2015 yılında paylaşmayı beklediğimiz pek çok güncelleme üzerinde çalışıyoruz. Bu zaman süresince eğer halen indirmediyseniz PlayStation Network'ten ücretsiz içeriklerinizi indirin. Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam edin ki DriveClub 2015'te de gelişmeye devam etsin."
 
      Firma bu açıklamanın yanında bir de oyun için yayınlanan güncellemeleri gösteren bir video paylaştı. Bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.