World of Warcraft'ta Robin Williams'ın Anısına Bulunacak Karakterler Karşınızda

Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi usta oyuncu Robin Williams'ın ölümününden sonra Blizzard'ın World of Warcraft'da Robin Williams'ın anısına bir NPC bulundurması için anket başlatıldı. Blizzard, oyunda yer alacak bu karakterleri gözler önüne serdi.
 
     Warlords of Draenor ek paketiyle oyuna Robin Williams'ın anısına yeni karakterler eklenecek. Bu NPClerden biri, aktörün Disney's Aladdin filminde oynadığı rolü olan mavi bir cin olacak. İkincisi Williams'ın Mork & Mindy filminde oynadığı Mork rolüne gönderme olarak askılı pantolon giyen bir karakter olacak. Son olarak Williams'ın Mrs. Doubtfire filminde canlandırdığı çocuklarıyla daha fazla zaman geçirmek için kadın kılığına giren adam rolü oyunda NPC olarak karşımıza çıkacak. Bu son NPC kadın görünümlü olsa da seslendirilmesi bir erkek tarafından yapılacak.
   
       Blizzard'ın belirttiğine göre Robin Williams oyunda Robin The Entertainer isminde karşımıza çıkacak. Temel olarak mavi cin görünümünde olan NPC şakalar yaptıkça diğer karakterlere dönüşecek. Henüz Robin The Entertainer'ın nerede bulunacağı kesin değil. Aşağıdan bu üç NPC'ye ait görseli görebilirsiniz.