Amazon'da Dijital Oyun İndirimleri Başladı

Samet Konuksal


    Yılbaşı dönemine girmemizle birlikte birçok sitede yılbaşı indirimlerini görmeye başladık. Eee, sanal alışveriş dünyasının en önemli sitelerinden Amazon da boş duracak değil tabii. Amazon'da dijital oyun indirimleri başladı. Bu indirimlerde birbirinden farklı oyunlar, kaçmayacak fırsatlara sunuluyor.
 
    31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak indirimlerde PC için Tomb Raider'ı sadece 4.99 dolara satın alabiliyorsunuz. Bunun haricinde BioShock serisinin üç oyununu da 15 dolara, Dragon Age serisinin oyunlarını 10 dolara satın almak mümkün. Tabi bunlar sadece sayfaya kısa bir bakış atıldığında göze çarpan indirimler. Amazon'un indirim sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Önemli Not: Eğer oyun satın almayı düşünüyorsanız ödeme sayfasında adres olarak Amerika'dan bir adres kullanmanız gerekiyor. Geri kalan bölümlerde Türkiye ile ilgili herhangi bir sorun oluşmuyor. Yani Türkiye'den kredi kartını kullanarak oyunları satın alabiliyorsunuz. Ek olarak, Steamworks destekli oyunları Steam kullanarak da indirebiliyorsunuz.