Taktiksel RPG Flint: Treasure of Oblivion 24 Ekim'de Çıkıyor

Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici Savage Level, taktiksel RPG Flint: Treasure of Oblivion'ın 24 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde: 
 
Kaptan Flint, arkadaşı Billy Bones ve mürettebatının yardımlarıyla gizemli bir hazineyi bulmak için yelken açıyor. Bilinmeyenin çağrısı onu heyecanlandırırsa bu maceranın onu özgür kılacağından henüz şüphe duymuyor.
 
Flint: Treasure of Oblivion’ın fantastik atmosferinde korsanlık dünyasına adımınızı atın. Çizgi roman tarzı hikâye anlatımı ve taktiksel sıra tabanlı savaşlar sayesinde kendinizi zengin, detaylı ve heyecan verici bir evrenin içinde bulun.
 
-İyi hazırlık yapmak çok önemlidir: Benzersiz becerilere sahip mürettebatınızı seçin, yeni beceriler edinin ve zarlarınızı geliştirin. Taktiksel aşamalar sırasında becerileri ve nitelikleri tetiklemek için kartlar kullanın ve zar atarak dövüşü etkileyin.
 
-Çizgi roman tarzındaki görsellerle (konuşma baloncukları, yansıma ifadeler, çizgi roman bantları) benzersiz bir hikâye deneyiminin keyfine varın.
 
-Fransız şehri Saint-Malo’dan Orta Amerika’nın egzotik diyarlarına kadar harika bir dünyayı keşfedin. Unreal Engine 5’in gücünü kullanarak çeşitli ortamları (şehirler, kamplar, ormanlar, mağaralar...) ziyaret edin
 
-Oyunda tarihî ögeler (dil, kostümler, silahlar) birleştirilerek korsan dünyası aslına sadık bir şekilde yeniden yaratılmıştır. Bu da oyun deneyimini daha da sürükleyici bir hâle getirmektedir.
 
Oyunun hikaye videosu