Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zynga'nın Değeri 7-9 Milyar Dolar Civarında

Farmville firmanın en çok ilgi gören oyunlarından bir tanesi

      Acvtivision, Electronic Arts, Ubisoft gibi dev yayıncı firmaların değerinin çok yüksek olduğunu tahmin edebiliyoruz, çünkü bu firmaların milyonlarca satan oyunları bulunuyor. Diğer yandan sosyal oyunları geliştiren firmaların değeri de inanılmaz biçimde yükseliyor.
 
     Belki Farmville, Mafia Wars ve Cityville adlı oyunları geliştiren Zynga gibi bir firmanın çok da değerli olamayacağını düşünebilirsiniz, ama işin aslı bambaşka. Reuters'in haberine göre Zynga'nın şu anki değeri 7 ila 9 milyar dolar arasında. Geçen yıl Nisan ayında hisse senetlerine bakacak olursak firmanın değeri 4 milyar dolar civarındaydı.
 
     Sosyal oyun pazarının 2011 yılında 1 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Zynga büyümesini bu yıl da devam ettirecektir. Firmanın şu an en çok ilgi gören oyunu aylık 100 milyondan fazla kullanıcısı ile Cityville ve diğer oyunları da oldukça fazla ilgi görüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 PC Zynga Farmville Mafia Wars Cityville
Double Dragon'un iOS Versiyonu Duyuruldu Steam Dijital Pazarın Yarısına Hâkim

xxakkusxx

14.2.2011 16:34:39

0
"...Geçen yıl Nisan ayında hisse senetlerine bakacak olursak firmanın değeri 4 milyar dolar civarındaydı. Sosyal oyun pazarının 2011 yılında 1 milyar dolara ulaşması bekleniyor..." Sanki burada mantık hatası var gibi, değil mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız