Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zombi U'dan İlk Yapımcı Günlüğü Yayınlandı

 
   Geçtiğimiz E3 fuarında Nintendo Wii U'ya özel duyurulan Zombi U, konsolun hardcore kitleye hitap eden oyunları arasında ilk sırada yer alıyor. Ubisoft tarafından yayınlanan bu ilk yapımcı günlüğünde ise oyunun hedefleri  ve ne gibi özelliklere sahip olduğuna değinilmiş.
 
   Yapım sorumlusu Guillaume Brunier'in söz aldığı videoda anlatılanlara göre oyun 2012'nin Londra'sında geçecek. İnsanların zombilere dönüşmesinin sebebi ise malumunuz bir virüs. Hayatta kalma - korku türü olarak tanımlanan Zombi U, gerçekçi bir atmosfer sunulmak üzere yapılmış. Bruiner'in iddasına göre: "daha önce hiç deneyim etmediğiniz bir zombi oyunu."
 
   Kontrol ettiğiniz karakter öldüğünde yola aynı karakterle devam edemiyorsunuz. Yakın bölgede hayatta kalmayı başarmış bir insan olarak ilerlemeye devam ediyorsunuz, hatta ölen karakterinize zombi olarak rastlayıp, çantasındaki önemli gereçleri alabiliyoruz. Yapım ekibi olarak eski nesil korku oyunlarına özlem duyduklarını belirten Bruiner, Zombi U ile o özlenen eski korku deneyimini sunmayı hedeflediklerini belirtiyor. Video ayrıca Wii U tablet kontrollerinin nasıl kullanıldığına dair ipuçları da içeriyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Wii U FPS Ubisoft Nintendo Ubisoft France zombi u
Alışılmamış Türden Bir Platform Oyununa Hazır Olun Türkçe League of Legends'a Beta Anahtarları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hayansame

24.8.2012 20:15:35

0
haha oyunu tanıtan adam da zombi galiba:)

MantarTheGreat

24.8.2012 19:49:13

0
Nintendo konsolları ile pek aram yoktur ama bu kontrolcü oldukça eğlenceli olacak gibi duruyor. Kim ne derse desin, nintendo yenilik alanında her zaman ilk olmaya çabalayan bir firma ki bu da takdire şayan bir durum.

Sir Maximus is BACK

24.8.2012 17:27:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: tmataso Yalnız zombi oyunlarında genel bir yanlış anlama var Korku öyle beklenmedik anda çıkan bağıran karı misali şeyler değildir Korkuyu atmosfere yayacaksın kişiyi çaresiz bırakacaksın yani iliklerinde hissedeceksin yok öyle bi bağıran karı çıksın bir kere kork sonra alayının kafasına sık gitsin
aynen. korkuyu dediğiniz anlamda veremiyorlar. Hep,sık kafasına gitsin tarzı şeyler.

tmataso

24.8.2012 17:13:50

+1
Yalnız zombi oyunlarında genel bir yanlış anlama var Korku öyle beklenmedik anda çıkan bağıran karı misali şeyler değildir Korkuyu atmosfere yayacaksın kişiyi çaresiz bırakacaksın yani iliklerinde hissedeceksin yok öyle bi bağıran karı çıksın bir kere kork sonra alayının kafasına sık gitsin

BSC Misafiri

24.8.2012 17:03:33

-1
nintendo adamlar hep ilk ya sonra sony microsoft copy paste yapsın

BSC Misafiri

24.8.2012 17:03:24

-1
nintendo adamlar hep ilk ya sonra sony microsoft copy paste yapsın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Zombi (Zombi U) ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız