Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"The Elder Scrolls Online'ın Konsol Sürümünün Zamana İhtiyacı Var"


       The Elder Scrolls serisinin online oyunu The Elder Scrolls Online, bildiğiniz gibi PC'nin yanında yeni nesil konsollar PlayStation 4 ve Xbox One için de geliştirilmekte. Yapımcı ekip Bethesta oyunun konsol sürümü hakkında bazı detaylar paylaştı.
 
        Oyunun yönetmeni Matt Firor yayınladığı açıklada ekibin halen The Elder Scroll Online'ın PS4 ve Xbox One sürümü üzerinde çalıştığını söyledi. Konsol sürümü şu an oynanabilir ve eğlenceli fakat resmi bir çıkış tarihi açıklamadan önce halen yapmamız gereken şeyler var. Önceliğimiz geliştirmekte olduğumuz en önemli sistemlerimizden " Justice ve Champion Sistemlerinin" oyunun konsol çıkışında yer alması. Bu iki sistem oyuna yüksek orandan yeni içerikler ekleyecek. Oyuncuların yeni oynanış sistemlerini beklediğini biliyoruz."
 
     Son olarak yapımcı oyunun konsol sürümünün PC'den portlanmadığını, konsolun arayüzü için optimize edildiğini belirtti. Oyunun konsol sürümü hakkında yeni detaylar 2015'in başlarında paylaşılacak. Aşağıdan oyunun konsol sürümüne ait tek görselini görebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Söylenti: EA, Bu Gece Yeni Bir Need for Speed: Underground Duyuracak PlayStation Experience Etkinliğinin İçeriği Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Shovel Knight

5.12.2014 18:41:49

+1
PC de oynayan var mı ? çok merak ediyorum çıktıktan 1 ay sonra adını anmaz olduk

ungalath

5.12.2014 18:26:24

0
2015 sonbahar gibi gelir en erken.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız