Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PoP : Forgotten Sands'a Müthiş Bir Açılış


 
Önümüzdeki günlerde filmi ile beyazperde de boy gösterecek olan Prince of Persia serisinin yeni oyunu The Forgotten Sands'ın açılış videosu yayınlandı.
 
     Oldukça egzotik bir melodi ile bizleri selamlayan bu açılış videosunun hemen başında Prens, suda bir bayanın yansımasını görüyor ve "ne yaptın" ifadesi ile irkiliyor. Bu da olayların gene Prens'in neden olduğu bir şey yüzünden cereyan ettiği olasılığını akıllara getiriyor. Bakalım The Sands of Time ile Warrior Within arasındaki boşluğu dolduracak olan oyunda yeni bir sebep mi yoksa Sands of Time'da yol açtığımız bir problemle mi karşılaşacağız?
 
     Sudaki yansıma ile irkilen Prens daha sonra abisini ziyaret etmek için yola düşüyor. Gideceği yere vardığında ise büyük bir savaşa tanık oluyoruz. Buradaki sahnelerin bana Yüzüklerin Efendisi'ni hatırlattığını da belirteyim. Bir dizi akrobatik hareketten sonra ayakları sağlam bir şekilde yere basan prens'in kontrolü ise muhtemelen son atlayıştan sonra bize geçecek.
 
     PC çıkışını 4 Haziran'da yapacak olan Prince of Persia : The Forgotten Sands, diğer konsollar için ise 20 mayıs'ta raflardaki yerini alacak. 
 
     Oyunun yayınlanan bu açılış videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Prince of Persia: The Forgotten Sands PS3 PC xbox360 PSP DS ubisoft
Electronic Arts Başkanı: E3 2010 En İyisi Olacak Ben Kingsley, Fable 3 Kadrosunda

BSC Misafiri

7.5.2010 13:58:26

0
BEN BİR PRENS HAYRANIYIM.BÜTÜN OYUNLARI TEKRAR TEKRAR BİTİRDİM.ARADA NOSTAJİ OLSUN DİYE HALEN OYNARIM.KEŞKE VİDEOLARDA GÖRDÜĞÜMÜZ BU GİBİ SAVAŞ SAHNELERİNİ,KARMAŞAYI OYUN İÇERİSİNDEDE YAŞATABİLSELER.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Prince of Persia : The Forgotten Sands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız