Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır

 
 
EA ve BioWare tarafından biz oyun severlere sunulacak olan aksiyon rol yapma serisinin en yeni oyunu Dragon Age: The Veilguard için yeni videolar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni bir oynanış videosu oyunun üst düzey aksiyonunu bizlere sunuyor.
 
Dragon Age The Veilguard'da yoldaşlara komut verebiliyoruz
 
 
 
Dövüş sistemine yeni bir bakış sağlayan video içerisinde karakterimizin nasıl saldırı yaptığını, savaşın temellerini, yapacağımız komboları ve çok daha fazlasını görebiliyoruz. Bunun yanı sıra yanımızda görebileceğiniz üzere birçok yoldaşımız bulunuyor ve videodan da anlaşılacağı gibi yoldaşlarımıza komutlar verebiliyoruz.
 
EA tarafından yayınlanacak olan yeni oyun 31 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek. Açıklanan detaylara göre oyun çıkışı ile beraber PC platformunda ışın izleme desteğine sahip olacak. Işın izleme kapsamında hem yansımalar hem de gölgeler yer alacak. Bunun yanı sıra DLSS 3 desteğine de içerecek.
 
Öte yandan Dragon Age: The Veilguard için herhangi bir EA hesabına ihtiyacınız olmayacak. Dolayısıyla Steam hesabınızı EA uygulamasına bağlamanız tamamen isteğe bağlı olacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız