Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS'te Fimware Güncellemesi Olacak


 
     Nintendo'nun korsana karşı ne kadar sert tavır takınan bir firma olduğunu biliyoruz. Yazılım alanında da çok güçlü olan şirket, korsan nedeniyle büyük zarara uğruyor. Bu nedenle 3DS'te korsana karşı ciddi önlemler alınacak.
 
   Satoru Iwata'nın yaptığı açıklamaya göre 3DS'te otomatik firmware güncellemeleri sayesinde korsan yazılım kullanılmasının önüne geçilecek. Bu güncellemeler sadece korsan için değil, aynı zamanda yeni özellikleri sunmak için de kullanılacak.
 
     "Yaptığımız şeyin asıl hedefi oyunculara yeni özellikleri imkan bulduğumuz her an sunmak istememizdir" diyen Iwata bakalım DS ve Wii'nin aksine 3DS'te kaliteli bir online hizmet verilmesini sağlayacak mı?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo 3DS Nintendo 3DS Korsan Piracy Firmware
Medal of Honor'da Taliban'ın Adı Değişti Xbox Live'da 2400 Puan Harcayana 800 Puan Hediye
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

termon12

2.10.2010 22:48:01

0
yaw bence 3ds rahat kırılır ama 5 6 yıl sonra görceksiniz artık öyle bi sistem uracaklarki ağzımızdan sahte oyn lafı bile çıkamayacak :D

BSC Misafiri

1.10.2010 20:28:51

0
El konsollarının korsana karşı hiç şansı yok çünkü yazılımları basit oluyor üstelik optik medya kullanmıyor 3DS kopya dahada basit oluyor çıktığı ay mutlaka kopya oynatan bir konsol haline geleceği %1000 nintendo istediği kadar firmware güncellesin firmware çıkar 1 hafta sonra custom fw gelir.

Queen Hentai

1.10.2010 19:46:20

0
Wii'den ve DS'ten biliyoruz nasıl korsanı önlediklerini... (hatta Gamecube) Bırak bu işleri Nintendo. Her zaman bir açık bulacaklar sistemlerinde ve bizde böylece back-up oyun oynayabileceğiz. Her ne kadar buna izin versende vermesende... :)

Carcharot

1.10.2010 19:16:47

0
Bu Nintendo'yu gönülden destekliyorum. Helal olsun adamlara..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız