Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı

 
 
Respawn ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan aksiyon macera oyunu Star Wars Jedi: Survivor için yeni bir güncelleme yayınlandı. PC performans yaması olarak karşımıza çıkan yeni güncelleme, oyunda yer alan tartışmalı koruma teknolojisi Denuvo’yu kaldırdı ve bununla beraber takılma sorunlarını çözdü.
 
Star Wars Jedi: Survivor artık daha iyi bir performans sunuyor
 
 
 
Star Wars Jedi: Survivor içerisinde bildiğiniz üzere birçok takılma ve kasma sorunu bulunuyordu. Ancak yeni gelen güncelleme ile beraber geliştirici ekip oyun performansını bir hayli artırdı ve işlemci yükünü azaltacak şekilde optimize etti. Daha fazla detaya girecek olursak, çeşitli donanım yapılandırmaları ile beraber FPS'in daha yükseğe çıktığını aktarabiliyoruz.
 
Daha akıcı bir oyun deneyimi ile beraber takılmaları çözen yeni güncelleme, Ray Tracing teknoloji desteklerine de çeşitli iyileştirmeler getiriyor. Artık üst düzey ekran kartlarında daha iyi bir deneyim elde edebiliyorsunuz. Bununla beraber fare kullanırken yaşanan sorunlar tamamen ortadan kaldırıldı.
 
Ücretsiz bir şekilde sunulan güncellemeyi oyuna başlatırken otomatik olarak indirebilir ve kurabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

17.9.2024 18:09:29

0
Olay denuvo'lu oyunu paran ile alsanda performansı etkilemesi... Denuvo korsancılar yazmışsında SW Jedi Survivor Gamepass'da mevcut.. Gamepass EA play ile aylık 200TL.. Bu yüzyılda yeni mi uyandınız?

BSC Misafiri

16.9.2024 11:01:31

0
Kim takar denuvo kaldırılmasını. Oyunu çoktan EA Play ile bitirdim zaten.

mehmetalpertr

15.9.2024 00:18:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Denuvo korsancıları nasıl da zortlattı ama ukalala korsancıların artık sesleri dahi çıkmıyor ohhh. Denuvo korsana çare olamazmış tabi tabi, yayımcı drm'i kaldırmasa oyun da oynayamıyor garibanlar.
Şucu bucu diye insanları ayrıştırmasanız artık. Yeterin ya. Gına geldi. Yok PC ci Yok PS ci Yok Xbox cu. yeter.

BSC Misafiri

14.9.2024 18:34:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Denuvo korsancıları nasıl da zortlattı ama ukalala korsancıların artık sesleri dahi çıkmıyor ohhh. Denuvo korsana çare olamazmış tabi tabi, yayımcı drm'i kaldırmasa oyun da oynayamıyor garibanlar.
Paranla rezil oluyon ha, haberin ola. Denuvo korsanı engellerken, oyunu para ile alanları parası ile rezil ediyor (youtube'da herhangi bir oyunun denuvo hali vs denuvo kaldırılmış hali diye arat)

BSC Misafiri

14.9.2024 18:34:23

0
Arkadaşın ülkedeki oyun fiyatlarından haberi yok sanırım baya bi boş yapmış Kendisi Alice in harikalar diyarında yaşıyor sanırım :DD

BSC Misafiri

14.9.2024 11:16:41

0
Denuvo korsancıları nasıl da zortlattı ama ukalala korsancıların artık sesleri dahi çıkmıyor ohhh. Denuvo korsana çare olamazmış tabi tabi, yayımcı drm'i kaldırmasa oyun da oynayamıyor garibanlar.

TsG

14.9.2024 10:30:59

0
Oyun çıkalı 2 sene olacak, performans güncellemesi yeni geldi.

s_demirci_53

14.9.2024 07:11:11

0
En başta olması gereken en sonda, oyun çıkalı bir seneyi geçti, PS4 ve X1 için satış kararı olmasa bu da akıllarına gelmezdi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız