Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warframe Patronundan Canlı Servis Oyunlara Destek Açıklaması

 
 
Canlı servis oyunlarını hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Çevrimiçi bir deneyimi bünyesinde barındıran ve sürekli olarak güncelleme alan bu tür oyunlar genel olarak oyuncular tarafından tepkiyle karşılanıyor ve çıktığı andan itibaren birçok oyun yerden yere vuruluyor. Şimdi ise Digital Extremes CEO'su Steve Sinclair bu tarz oyunlar hakkında çeşitli açıklamalarda bulunuyor.
 
Digital Extremes CEO'su Steve Sinclair servis oyunlarına destek çıkılmasını istiyor
 
 
 
Steve Sinclair yaptığı açıklamayla beraber canlı servis alanındaki projelere geliştiricilerin güvenmesi gerektiğini vurguluyor. Erken bir şekilde çıktığını açıklayan bu oyunlar için Sinclair şu açıklamaları yapıyor: “Birçok servis oyunu erkenden piyasaya sürülüyor ve herhangi bir gelişim sunmuyor. Bu projeler piyasaya sürüldüğünde büyük tepki alıyor, tepki sonrası ise geliştirici ekip oyunun fişini çekiyor ve çöpe atıyor. Ancak durum bundan ibaret değil.”
 
Sinclair sözlerine şöyle devam etti: “Geliştirici ekipler aldığı tepki sonrasında oyunu bir kenara bırakıp çöpe atmak yerine kendi teknolojilerini geliştirmeye ve topluluğa faydalı şeyler inşa etmeye başlaması gerekiyor. Biz bu konuda örnek ekiplerden biriyiz.”
 
Bildiğiniz üzere Digital Extremes tarafından piyasaya sürülen Warframe, canlı servis örneklerinden biri. 2013 yılında çıkışını gerçekleştiren bu yapım ilk etapta çok fazla oyuncuyu kendine çekemedi. Ancak geliştirici ekip şu anda bulunduğumuz noktada oyunu bir hayli zirveye çıkardı ve yeni güncellemelerle beraber sürekli destekledi. Dolayısıyla canlı servis oyunları içerisinde büyük bir yere sahip oldu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firmalar oyunlar 2024
Xbox Game Pass Fiyat Artışı Sonrasında Microsoft'a Soruşturma Açıldı MultiVersus'a Sevilen Karakter Samurai Jack Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.7.2024 10:00:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Kolay yoldan para kazanmamız gerekiyor demiyorda kısaca kendileri bilir insanlar servis oyunu istemiyor.
Kaliteli servis oyunu çıksın herkes oynar.. ben şahsen online oyunları seviyorum oynadığım 3 online oyun var arada sıkıldıkça hikayeli oyun girerim onun haricinde full online oyun oynuyorum gayette memnunum. Sürekli hikayeli oyun oynamakta beni bayıyor..

aykut291

22.7.2024 07:10:52

0
Kolay yoldan para kazanmamız gerekiyor demiyorda kısaca kendileri bilir insanlar servis oyunu istemiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sektörel Haberler
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız