Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ertelenen Platform Oyunu Lunistice'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Yayıncı Deck13 Spotlight ve geliştirici A Grumpy Fox, 3D platform oyunu Lunistice'in çıkış tarihini ertelemişti. Oyun daha önce 2 Eylül tarihinde çıkış yapacaktı. Şimdi ise oyunun tekrardan çıkış tarihi belli oldu ve Lunistice artık 10 Kasım'da Switch ve Steam ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak. Lunistice, 4,99 dolarlık bir fiyat ile piyasaya sürülecek. Oyunun PC için bir demosu şu anda mevcut.
 
Lunistice, basit ama eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Lunistice, PS1/SEGA Satürn'den ilham alan şirin bir sanat tarzı düşünülerek oluşturulmuş bir 3D platform oyunu. TanukiHana'nın rolünü üstlenin ve onun hayalleri boyunca zıplayın ve savaşın. 
 
Ekip oyun hakkında şu uyarıyı yapıyor:

Satın almadan önce küçük bir uyarı. Bu oyun, yalnızca 30 gün içinde ticari bir amaçla geliştirildi. 30 gün (+bir yıl) aslında sadece ticari olarak değil, aynı zamanda eğlenceli bir oyun yaratmak için gerçekten kısa bir süre. Özellikle de geliştiricinin sadece boş vakitlerinde bu projeye vakit ayırabilmesi durumu daha da zorlaştırdı.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lunistice
Wo Long: Fallen Dynasty'in Çıkış Tarihi Açıklandı Piksel Grafikli Macera Oyunu McPixel 3, Kasım'da Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız