Battlefield 3'te Farklı Kamuflajlar mı Olacak?

Alkan Adakaner

 
 
      Battlefield 3'ün tam sürümü ile ilgili bütün ayrıntıları henüz ortaya çıkmadı. Oyunun betasında bazı içerikleri sunmayan DICE tam sürümde bu özelliklerden yararlanmamızı sağlayacak. "Appearance" kısmı da bunlardan bir tanesi.
 
      Yukarıdaki resmen bakacak olursanız sağ alt köşede "Appearance" yazısını göreceksiniz. Bazı oyunculara göre oyunun multiplayer kısmında ilerledikçe yeni kamuflajlar açma şansımız olacak ve Appearance kısmından bunları değiştirebileceğiz.
 
      Bu arada DICE yetkilileri neden disk yüklemesi yerine HDD'leri seçtiklerini de açıkladılar. Bildiğiniz gibi oyunun konsol sürümlerinde "Yüksek çözünürlüklü kaplamalar" paketi var. Bu paket sayesinde oyunun görselleri daha kaliteli olacak, daha doğrusu sonradan oluşan kaplamalardan kurtulacağız.  Bu sorundan kurtulmamız için de bu paketi konsolumuzun Hard diskine yüklüyoruz. Disk ile oynama sisteminin oyunun hızına yetişemediğini söyleyen yetkililer, özellikle Blu-Ray'in 2x hızının büyük sorun yaşattığını, Xbox 360'ın DVD teknolojisinin daha hızlı olduğunu belirttiler. 
 
      Battlefield 3'te yüksek çözünürlüklü kaplamalar paketini yüklemenizi mutlaka öneririz. Yoksa konsollarımızda görsel aksaklıklarla karşılaşmamız kaçınılmaz olacak gibi görünüyor.