Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Witchfire, 2023'ün Başlarına Ertelendi

 
 
The Astronauts ekibi karanlık fantezi birinci şahıs nişancı oyunu Witchfire'ın Erken Erişim sürümünü, daha önce planlanan 2022 çıkış yılından 2023'ün başlarına erteledi. Ertelenmeye ilişkin şu sebep gerekçe gösterildi: Oyunun savaş sistemi arena tarzından açık dünya dövüşüne çevrilecek. Witchfire, ilk olarak The Game Awards 2017'de duyuruldu.
 
Witchfire, karanlık bir dünyada geçen roguelite nişancı oyunu olacak ve hızlı bir aksiyona sahip olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca belirtilene göre Witchfire, Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanacak.

The Astronauts oyunun erken erişim olarak yayınlanacağının yanı sıra, RTX/DLSS teknolojilerini de keşfedeceğini açıkladı. Öte yandan oyunun tam sürüme ulaştırmanın 5 yıl kadar sürmesi bekleniyor. Ek olarak hikaye odaklı bir oyun olmayacağı belirtiliyor.
 
Geliştirici ekip Ekim ayının sonlarında Witchfire hakkında daha fazla bilgi paylaşacağını belirtti. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Witchfire
Korku Oyunu The Chant için Oynanışa Genel Bakış Videosu Yayınlandı Co-op Zombi Hayatta Kalma Oyunu Projekt Z'nin Yayıncılığını Modus Games Üstlendi

mehmetalpertr

13.10.2022 14:36:19

0
yine mi ???
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız