Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pro Evolution Soccer Wii U'ya Gelecek


     Yeni neslin ilk adımları Wii U ile atılırken, konsolun E3 sunumunda çok fazla ilgi çekici oyun görmemiştik. Gördüğümüz ilgi çekici oyunlardan bazıları da kabul etmek gerekir ki Mass Effect 3 ve Batman Arkham City'di. Fakat bu oyunlar zaten aylar öncesinde diğer konsollar ve PC için çıkmıştı ve Wii U üzerinde beklenen etkiyi yapması mümkün değildi.
 
      Ancak şu anda Wii U almayı düşünen futbol severlere güzel bir haberimiz var. Pro Evolution Soccer Wii U'ya gelecek. Oyunun pazarlama müdürü Manorito Hosoda'nın İspanya merkezli bir siteyle yaptığı röportajda "Birçok oyuncu bizden oyunun Wii U sürümünü bekliyor. Tabii ki oyunun Wii U sürümü olacak." açıklamasını yaptı.
 
     Ama bir uyarı da ekledi. "Bizim nihai hedefimiz en yüksek özellikli Pro Evolution Soccer oyununu yapmak. Bu yüzden oyunda yeni motorumuzu kullanacağız. Üzülerek söylüyorum, Wii U kullanıcıları diğer yeni nesil konsolları beklemek zorunda."
 
     Görülene göre Wii U sahipleri biraz bekleyecek ama güzel bir futbol oyununa sahip olacaklar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Konami Pes 2013 PC Xbox 360 Playstation 3 spor futbol Playstation 2 PSP Wii DS wii u
Blizzard'dan World of Warcraft'a Yaz İndirimi Steam'in Yaz İndirimleri Yarın Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

E_Aydin35

5.7.2012 22:56:01

0
Wii U almak için iyi bir sebeb açıkcası :)

maxell37

5.7.2012 13:51:00

0
Gelecek ama ne zaman...çok bekleriz dahaaa

maxell37

5.7.2012 13:39:25

0
Hayret ediyorum şu PES'e.Ancak röportaj ve söylemlerden başka yaptıkları birşey yok...Çok ağır çalışıyorlar..Zaten sağlam adamlarını EA'ya kaptırdılar..Sanırım geride iş bilmez futboldan anlamaz kimseler kaldı..Söyledikleri en güzel söz ŞU AN GELİŞTİRMEKTEYİZ...EVET EVET GELİŞTİRMEKTEYİZ...ÇOK GÜZEL BİR OYUN BİZİ BEKLİYOR..Özellikle 4 senedir aynı laflar...Daha çıkış tarihini bile veremediler..Fifa nerdeyse 10 gün önceden bildirdi...Adamlar çalışıyorlar kardeşim.Fanatikliğe gerek yok hak eden neyse ooo..

BSC Misafiri

5.7.2012 13:04:50

0
Pro Ev.... Soccer gelecekse kötü Fifa gelecekse iyi

a_e_b

5.7.2012 12:39:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: mmert138 Wii U'nun yeni nesille arasındaki farkın uçurum olmayacağının kanıtı gibi görüyorum bunu ben. Veya yanlış düşünüyor da olabilirim :/
ps3 ve xbox 360 ile aralarında grafik ve performans bakımından ciddi farklar vardı ama bu insanların ilgisini değiştirmedi wii'nin kendine has bir yapısı var.

mmert138

5.7.2012 11:59:46

0
Wii U'nun yeni nesille arasındaki farkın uçurum olmayacağının kanıtı gibi görüyorum bunu ben. Veya yanlış düşünüyor da olabilirim :/
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pro Evolution Soccer 2013 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
66 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız