Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'da Fırtınadan Önceki Wii 2 Sessizliği

 
      Farkettiyseniz Nintendo'nun Wii 2 üzerinde çalıştığı bilinmesine rağmen yeni konsol hakkında hiç bir açıklama yapılmıyor. Ne gibi özelliklere sahip olacağı, nasıl teknolojiler barındıracağı ya da getireceği yenilikler hakkında en ufak bir bilgimiz bile yok (HD olacağı dışında). Nintendo'nun başındaki isim Satoru Iwata, bunun nedenlerini açıkladı.
 
      Nintendo ağzını sıkı tutuyor çünkü başkalarının, fikirlerini çalmasını istemiyor. Bir de Iwata'nın sürprizleri sevmesi de sessizliğin nedenleri arasında bulunuyor. Wii'nin veliahtı ile hayranlarını derinden etkilemeyi planlıyorlar.
 
     Iwata, "Elbette yeni Wii üzerinde çalışıyor ve geliştiriyoruz. Fakat eğlence sektörünün tarihi taklitlerle dolu. Muhteşem bir fikir korunma altına alınmadıkça başkaları tarafından kopyalanabiliyor." şeklinde konuştu. Açıklamalarının devamında ise önümüzdeki yıllarda çıkacak Wii 2'nin yeniliklerini şimdiden söylemenin tüm sürprizi bozacağını ve bunları son anda yani ürün tamamlandığında söylemenin doğru olacağını belirtti.

     Wii 2'nin sahip olacağı özellikleri öğrenebilmek için daha uzun bir süre beklememiz gerekecek. Anlaşılan Nintendo'nun bazı heyecan verici orijinal fikirleri var.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Wii Wii 2 Satoru Iwata
PSN Güncellemesi (4 Ağustos) Fable 3'ün Açılış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Einstein

4.8.2010 22:27:06

0
Bakalım ne yenilikler olacak.

Haykıran Bıngıldak

4.8.2010 21:34:03

0
Nasıl bi teknoloji ile karşımıza çıkacak acaba. Benim en çok arzuladığım şey şimdiki wii remotenin altındaki 1-2 tuşlarının yanına birkaç tuş daha konulması ama bu classic controllerin satışlarının düşmesine neden olabilir diye yapacaklarını sanmıyorum. Tabi birde Hd görüntü var, Hd görüntü olursa artık bir oyun aynı görüntü kalitesinde 3 büyüklere birden çıkar wii için görüntü kalitesinin düşmesine gerek kalmaz aynen diğer iki konsola çıktığı gibi çıkar gerçekten şahane olur. Miyamotonun üzerinde çalıştığı yeni oyun kahramanını da wii 2 çıkışına yakın görürüz büyük ihtimalle mario, pikmin tarzı değil de Hd görüntünün hakkını verecek daha yetişkin sert acımasız bir tip çıkacaktır.Ama tabi bunun yanında eski efsaneler aynı lezzette çıkmaya devam edecektir artık yeni nesiller zaten sıralamada ilk 3 te olan atalarını ezer geçer. Wii 2, ps3 xbox360 tarzı görüntüye sahip olursa yine diğer iki konsolu arkadan takip eder ama açıkcası benim gibi grafiği 2. planda tutanlara fazlasıyla yete

Chaghatai

4.8.2010 20:49:47

0
pardon napıcaklardi abi, oyunun içine sokamicaklarına göre???!?!?! elbette grafikler gelişmeliydi ama bence nintendo yine de araya 1-2 inovasyon sıkıştırır. konuşmadan da belli oluyor zaten..=)

Jack Rabbit Slims

4.8.2010 17:11:50

0
3DS'te bile baya sağlam grafikler olacak, o zaman Wii 2 nextgen gibi bir konsol olur. Bence iyi bir haber değil bu, Nintendo kendini bozmamalıydı.

Rich Duck

4.8.2010 16:56:48

0
Çok doğru yapıyorlar Nintendo'nun fikirlerini çalanları gördük,aynısını ismini değiştirerek yapıyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız