Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo 3DS için Temaları Düzenleyen Bir Güncelleme Yayınlandı


        Nintendo, bildiğiniz gibi Ekim ayında 3DS için yayınladığı güncellemeyle konsola tema desteği getirmişti. Belirli aralıklar konsola yeni temalar yayınlayan firma bu temaların 3DS kullanıcıları tarafından daha kolay bulunması için yeni bir güncelleme yayınladı.
 
       9.3.0-21 adlı güncellemeyle kullanıcılar, konsoldaki temaları en çok beğenilen veya indirilen olarak listeleyebilecekler. Bunun yanında bu güncellemeyle beraber iki ekranın da ekran görüntüsünü alabilmek mümkün oluyor. Ayrıca konsola gelen güncellemeleri artık direkt olarak ana menüden indirebileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendo.com Nintendo 3DS Nintendo 3DS
Oddworld: Stranger's Wrath HD, Android Cihazlar için Çıkışını Yaptı 3DS Oyunu Code Name: S.T.E.A.M.'in Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

9.12.2014 17:49:01

+1
Bu güncellemin asıl amacı KORSAN işlerini engellemek onu belirteyim. :) Exploit çalışmıyor misal artık.

qqqqrpppp

9.12.2014 14:06:18

-2
tüm konsollara tema desteği güncellemesi kopturdu gidiyor.öncülüğü ms yaptı sanırım.o yapmasa akıllarına gelmeyecek.3ds için geç bi destek 3 yıl oldu çıkalı konsol. bu arada giriş sorununu halletmişsiniz sonunda.yıllardır eziyet çekiyodum bi mobilde bozuluyordu bi masaüstü sitede bozuluyordu.ilk defa beni hatırla seçeneği ikisinde de çalışıyor bozmayın sakın.teşekkürler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız