Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin

 
 
TinyMindz tarafından geliştirilen ve yayınlanan psikolojik korku macera oyunu Cakey's Twisted Bakery bugün itibarıyla piyasaya sürüldü. Oyun Steam'e gelişi ile beraber tamamen ücretsiz oldu. Oyunu normal fiyatı 5.75 dolarken şu anda kütüphanenize bedava bir şekilde ekleyebiliyorsunuz.
 
7 Temmuz'a kadar ücretsiz olarak hesabınıza ekleyebilirsiniz
 
 
 
Cakey's Twisted Bakery karanlık atmosferi ile dikkat çekiyor. Oyunda hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan ise lezzetli pastaların gizli malzemelerini bulmaya çalışıyoruz. Fırından ve korkutucu personellerden kaçmak için bir nevi hayatta kalmanın tarifini burada bulmak durumunda kalıyoruz. 
 
Macera boyunca sağa sola doğru kaçmaya çalışacak, çeşitli tarifler bulmaya başlayacak ve korkutucu unsurlardan uzak durmak isteyeceksiniz. Attığınız her adıma oldukça dikkat etmeniz gereken yapım tüyleri diken diken eden unsurlarla karşımıza çıkıyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız oyuna bir göz atmanızda ve şans vermenizde fayda var. Zaten oyun tamamen bedava sunulduğundan dolayı kütüphanenize ekli bir şekilde bırakabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi Assassin’s Creed Serisinin Yeni Oyunları Yolda (Video)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız