Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon: Zero Dawn'dan İki Yeni Görsel Paylaşıldı

 
     Guerilla Games tarafından PlayStation 4 platformu için geliştirilen Horizon Zero Dawn'dan 2 yeni görsel paylaşıldı.
 
     Guerilla Games'in Twitter'ı 10.000 kişiye ulaştıktan sonra yayımlanmış olan görselleri aşağıda görebilirsiniz. Aloy adlı karakteri oyuncuların kontrolüne bırakacak olan Horizon Zero Dawn, 2016 yılında Sony tarafından PlayStation 4 için piyasaya sürülecek.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Horizon: Zero Dawn Horizon Guerrilla Games Sony PS4
Uncharted 4'ün E3 Gösteriminde Kontrolcüler Karışmış Steamworld Heist İlk Olarak 3DS'e Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dream Drop Distance

22.6.2015 16:08:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: resh_aykut Soul sacrifice bana göre gerçekten harika bir oyundu. Oyundaki dövüş dinamikleri , fedakarlık sistemi kusursuz bir şekilde işliyordu ve bedeli vardı. Bu tarz oyunlar monster hunter ve toukiden dahil olmak üzere hep ilgi görmeye devam eder diye düşünüyorum. Aslında şöyle bakacak olursak bu tarz oyunların evrim geçirmiş bir hali horizon zero dawn. Ki eğer multiplayer a da sahipse 100 lerce avlanma veya kabile koruma questleri varsa fazlasıyla satar.
İlgi görme olayı sakıncalı bir olay işte buradaki yorumlara bakarsan önyargının fazla olduğunu görürsün nedeni bu tür oyunların genellikle el konsollarına bulunmuş olup ekstra olarak Japonlara yapılan bir oyun olması burda iş Gurellia Games'in oyunu iyi bir şekilde tanıtmasından geçiyor ama E3deki trailer ve gameplay akılda çok soru işareti bıraktığı için insanlar iyice dışlamaya başladı oyunu ha sevenler var ama asıl nedeninin grafik olduğunu düşünüyorum.Eğer bu şekilde gelirse bü tür oyunlar çağ atlar cidden el konsollarının sınırları bu detayları görmemize engel oluyordu.MP olacaktır eklemek zor iş değildir herhalde her oyunda bulunuyor neredeyse.Beni cidden şaşırttı riskli bir işe kalkıştılar Killzone çıkarsalara iğrenç olsa da yinede bu güzel olabilecek oyundan daha fazla satabilir nedeninide biliyoruz zaten:)

Sir Maximus is BACK

21.6.2015 14:54:20

-2
balon of the year 2016

resh_aykut

21.6.2015 12:40:58

0
Soul sacrifice bana göre gerçekten harika bir oyundu. Oyundaki dövüş dinamikleri , fedakarlık sistemi kusursuz bir şekilde işliyordu ve bedeli vardı. Bu tarz oyunlar monster hunter ve toukiden dahil olmak üzere hep ilgi görmeye devam eder diye düşünüyorum. Aslında şöyle bakacak olursak bu tarz oyunların evrim geçirmiş bir hali horizon zero dawn. Ki eğer multiplayer a da sahipse 100 lerce avlanma veya kabile koruma questleri varsa fazlasıyla satar.

Megathrone26

21.6.2015 10:04:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: TaKo
alıntı:

Orjinalden alıntı: veli@1144

Arkadaş bana çok sacma geldi ya eksileri cakmadan bi düşünün en azindan ben böyle düşündüm eksik bilgim de olabilir teknoloji çökmüş insanlar yeniden yukselme peşinde robot hayvanlar var cok cok gelişmiş bi teknoloji vs vs.. ya arkadaş bunca teknolojik hayvan var da bu insanlar neden okculuk yapiyor neden bu teknolojiden nasibini almamış cok saçma bence...


Yabancı kaynaklardan edindiğim bilgiler ve tahmin ettiklerim üzere;

İlerleyen yapay zeka ve robot teknolojisi dünyadaki aç gözlü ve kötü niyetli insanlığın sonunu getiriyor. Amacı ise dünyayı tamamen resetlemek, insanlığı sıfır noktasına yani başladığı yere geri döndürüp daha barışçıl ve sadece "gerektiğinde" savaşmak zorunda kalan bir düzen yaratmak. Oyunun adının bu yüzden "Zero Dawn" olduğunu düşünüyorum. Haliyle bu resetlemeyi de insanlığın kendi tarihinden ilham alarak gerçekleştiriyor ve teknolojinin yardımıyla insanlığı sınayacak, ilk insanlar gibi sadece yaşamak için avlanan bir insan ırkı yaratmaya çabasında. Günümüzde "daha güçlü ve zengin olmak" için avlanan insanoğlunu göz önünde bulundurunca, bir yapay zekanın bu bencilliğe ve gaddarlığa dur demesi hikayeyi son derece mantıklı ve çekici kılıyor. Keza dinazor neslini biyolojik olarak geri getiremediği için, tarihin ekosisteminde önemli bi yeri bulunan dinazorları da robot halinde geri döndürüp, yapay zekanın kendi amaçları ve gezegen çıkarları doğrultusunda insanoğlunu en baştan eğitmesi konu alıyor. İşte oyuna bu açıdan ve hikayeden bakınca dinazorların robot olması muazzam bir fikir :)
vay be gerçekten etkilendim gerçekten beklentim daha da arttı bu oyundan

TaKo

21.6.2015 03:57:56

+1
quote:

Orjinalden alıntı: veli@1144 Arkadaş bana çok sacma geldi ya eksileri cakmadan bi düşünün en azindan ben böyle düşündüm eksik bilgim de olabilir teknoloji çökmüş insanlar yeniden yukselme peşinde robot hayvanlar var cok cok gelişmiş bi teknoloji vs vs.. ya arkadaş bunca teknolojik hayvan var da bu insanlar neden okculuk yapiyor neden bu teknolojiden nasibini almamış cok saçma bence...
Yabancı kaynaklardan edindiğim bilgiler ve tahmin ettiklerim üzere; İlerleyen yapay zeka ve robot teknolojisi dünyadaki aç gözlü ve kötü niyetli insanlığın sonunu getiriyor. Amacı ise dünyayı tamamen resetlemek, insanlığı sıfır noktasına yani başladığı yere geri döndürüp daha barışçıl ve sadece "gerektiğinde" savaşmak zorunda kalan bir düzen yaratmak. Oyunun adının bu yüzden "Zero Dawn" olduğunu düşünüyorum. Haliyle bu resetlemeyi de insanlığın kendi tarihinden ilham alarak gerçekleştiriyor ve teknolojinin yardımıyla insanlığı sınayacak, ilk insanlar gibi sadece yaşamak için avlanan bir insan ırkı yaratmaya çabasında. Günümüzde "daha güçlü ve zengin olmak" için avlanan insanoğlunu göz önünde bulundurunca, bir yapay zekanın bu bencilliğe ve gaddarlığa dur demesi hikayeyi son derece mantıklı ve çekici kılıyor. Keza dinazor neslini biyolojik olarak geri getiremediği için, tarihin ekosisteminde önemli bi yeri bulunan dinazorları da robot halinde geri döndürüp, yapay zekanın kendi amaçları ve gezegen çıkarları doğrultusunda insanoğlunu en baştan eğitmesi konu alıyor. İşte oyuna bu açıdan ve hikayeden bakınca dinazorların robot olması muazzam bir fikir :)

Dream Drop Distance

21.6.2015 00:05:00

0
Siz ne düşünüyorsunuz bilmem ama Japonları yakından takip eden biri olarak bu oyun en çok Japonyada satacak hele robotlu falan Japonlar sever eğer düşünüdüğüm gibi bir oyun olursa. Monster Hunter diye bir seri vardır,hunting diye bir tür aslında ama daha çok bu oyundan tanındığı için bu oyunu ele alıyım belki Soul Sacrificedanda tanıyabilirsiniz.Bir karakter yaratırsınız sürüyle eşya seçeneği olur,4 kişi birlikte canavar avlarsınız sonsuza dek ana olayı bu ama cidden bazı insanlar için eğlenceli. Sürekli canavar avlayıp eşya düşürüp silah,zırh,kask,eldiven aklınıza ne tür eşya geliyorsa yaydan,bıçağa,mızrağa kocaman adını koyamadığım silahlara kadar satın alıp,üretip,geliştirebiliyorsunuz RPG den çıkmış bir tür olduğu belli ama tek bir şeye odaklanan ve o konuda daha çok seçenek sunan bir tür yani bu oyun eğer böyle çıkarsa kendim adıma konuşayım yaşadım ama Türkiyede ve Amerikada buna ilgisi olan insanların çok olduğunu sanmıyorum o yüzden bakalım nasıl bir oyun olacak.

Geldimmigordun

21.6.2015 00:02:37

0
ikinci fotodaki adam the 100 dizisindekine benziyor

veli@1144

20.6.2015 23:32:51

-3
Arkadaş bana çok sacma geldi ya eksileri cakmadan bi düşünün en azindan ben böyle düşündüm eksik bilgim de olabilir teknoloji çökmüş insanlar yeniden yukselme peşinde robot hayvanlar var cok cok gelişmiş bi teknoloji vs vs.. ya arkadaş bunca teknolojik hayvan var da bu insanlar neden okculuk yapiyor neden bu teknolojiden nasibini almamış cok saçma bence...

silverygt

20.6.2015 21:55:09

0
Yeni bisey paylassalardi ya bari demodan goruntu almislar

mementopolis

20.6.2015 21:50:23

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Bloodborne ya şu robot olayı hiç olmasaydı da direk taş devri olsaydı, mağaramız osaydı, gerçek dinazor avlasaydık, kabile savaşları olsaydı daha iyi olmazmıydı?
Ne yaparsin düsünemedi
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

lextor

20.6.2015 21:07:09

+2
Farklılık,yeni bakış,yenilik herzaman iyidir.Guerilla ekibini tebrik etmek lazım bu şaheser için.Waiting...

EyesNight

20.6.2015 21:01:37

-2
kötü ( aklımı ye ye oyeee)

Megathrone26

20.6.2015 20:48:43

+1
Bu oyundan beklentim büyük umarım hayal kırıklığına uğratmaz

highjumper3

20.6.2015 20:43:00

0
şu oyun pc ye çıksa nolurdu sanki killzone gibi rüyalarda kalacak sadece

Persona_Non_Grata

20.6.2015 19:21:40

-4
ya şu robot olayı hiç olmasaydı da direk taş devri olsaydı, mağaramız osaydı, gerçek dinazor avlasaydık, kabile savaşları olsaydı daha iyi olmazmıydı?

MytHnfr

20.6.2015 19:12:36

+3
U4 downgrade yedi denmesinin sebebi ilk oyun motoru ile hazırlanmış olan fragmandaki gibi olmayışıydı. Yani oyun motoru ile hazırlandı dendiğinde oyuncuların direk oyun içi sanması çok talihsiz. Ayrıca bu oyun iyi görünüyor ama henüz çıkmamışken sana hitap etmiyor diye konseptine saçma denmesini de gerçek bir oyuncuya yakıştırmam.

Guest-ED5D10718

20.6.2015 19:02:33

+4
quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Mesut Çevik dedi.
Boşverin konuşmaya bile değmez Bence. U4 downgrade yedi dedi. GG'e de aynen şöyle dedi,baştan söylesene onlar yapıyor diye.

GT_55

20.6.2015 18:59:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange Şu oyuna kötü olacak diyenin aklını seveyim
Mesut Çevik dedi.

Guest-ED5D10718

20.6.2015 18:56:51

+2
Şu oyuna kötü olacak diyenin aklını seveyim
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Zero Dawn
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız