Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Final Fantasy 16'nın PC Sürümünden Yeni Gelişme

 
 
Teknoloji ve ekran kartı şirketi Nvidia, en son yayınladığı grafik sürücüsüyle beraber Final Fantasy 16 için gizli bir profil seçeneği ekledi. GeForce Game Ready programına dahil olan 560.81 sürümü, ekran kartı sahiplerine sunuldu ve 5 oyun için yeni ayarın eklendiği ortaya çıktı. Bu oyunlar arasında Once Human, Stormgate, The First Descendant, Dungeonborne ve Chained Together yer alıyor.
 
Final Fantasy 16 bir noktada PC'ye gelecek
 
 
 
Reddit kullanıcısı m_w_h tarafından keşfedildiği ve PC Gamer tarafından da doğrulandığı üzere 560.81 sürümünde Final Fantasy 16 ve Final Fantasy 16 demosu için bir profil bulunuyor. Bu seçeneklerin hiçbiri sürüm notlarında yer almıyor ve tamamen keşif üzerine bu detaylar ortaya çıkıyor.
 
Square Enix bildiğiniz üzere aksiyon rol yapma oyunu Final Fantasy 16'yı ilk etapta sadece PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürdü. Bir noktada PC'ye geleceğini doğrulamış olsa da çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
Ekran kartı sürücüsüne eklenen profiller, genel olarak oyunun çıkışının daha erken bir süreçte gerçekleşeceğini gösteriyor. Ancak resmi bir açıklama olmadığı için şu anda beklemeye devam ediyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Five Nights at Freddy’s Evreninde Geçen Yepyeni Bir Oyun Duyuruldu Callisto Protocol Yönetmeni: Krafton Oyunu Erken Çıkarmak İçin Israr Etti

Hudson51

10.8.2024 12:54:23

0
Hayatımda ilk defa bir FF oyununun bu kadar sönük gelip gittiğini hatırlıyorum. Oyun hakkında ki yorumlar iyi olmasına rağmen. Reklamını acaip az yaptılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız