Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dungeon Keeper Keyfini Ücretsiz Yaşayın

 
     Electronic Arts tarafından mobil platformlarda yayınlanan Dungeon Keeper, ne yazık ki serinin eski hayranlarının beklentilerini karşılayamayan, bir şeyler yapmak için sürekli para harcamanızı isteyen bir sisteme sahipti. Eğer oyunun eski versiyonlarının hayranıysanız veya daha önce Dungeon Keeper oynamadıysanız güzel bir haberimiz var. Good Old Games sitesi, gerçek Dungeon Keeper keyfini yaşamanız için küçük bir süpriz hazırlamış. 
 
     Dungeon Keeper serisinin ilk oyunu olan Dungeon Keeper Gold,önümüzdeki 38 saat boyunca ücretsiz olarak dağıtılıyor. Eğer daha önce bu klasiği oynamamışsanız veya arşivinizde bulunmasını istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Tek yapmanız gereken ücretsiz bir üyelik açmak ve ardından oyunu hesabınıza eklemek.
 
     14 Şubat sebebiyle "Sevgiyi Paylaşalım" kampanyası başlatan GoG, Dungeons & Dragons oyunlarında %80'e, çok oyunculu oyunlarda ise %90'a varan indirimler sunuyor. Bu indirimli oyunlar arasında 1.49$ fiyat etiketiyle Dungeon Keeper 2'de bulunuyor. 
 
     3 gün boyunca sürecek olan bu kampanyaları incelemek ve ücretsiz Dungeon Keeper oyununuzu almak için siteyi ziyaret etmeyi unutmayın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dungeon keeper gold bullfrog gog good old games rts
South Park: The Stick of Truth'un İlk 13 Dakikası! Söylenti: PS Plus'ın Mart Ayı Oyunları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

raxor36

15.2.2014 23:38:03

0
Garip, siteden alırken server sorunları ile karşılaşmadım.

musAKka

14.2.2014 22:54:41

0
Mobil platformdaki rezillikten sonra bu haber ilaç gibi geldi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız