Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cygames Yeni Bir Zone of the Enders Oyunu Yapmak İstiyor

 
Orijinali 2003'te çıkan hack and slash third-person shooter oyunu Zone of the Enders: The 2nd Runner'ın remaster versiyonu Zone of the Enders: The 2nd Runner MARS 4 Eylül'de PC için ve 6 Eylül'de PlayStation 4 için çıkış yaptı.
 
Zone of the Enders: The 2nd Runner MARS'ı Konami ile ortaklaşa geliştiren Cygames Dengeki Online ile yaptığı röportajda bu seri için yeni bir oyun yapmak istediğinden bahsetti.
 
Dengeki Online: "Zone of the Enders: The 2nd Runner MARS'ın çıkış yapmasını dört gözle beklerken, bir hayran olarak tamamen yeni bir oyun yapılmasını umuyorum. 
 
"Elbette, şirket olarak seri için tamamen yeni bir oyun yapmak istiyoruz. Eğer Zone of the Enders: The 2nd Runner MARS iyi sattığı ve iyi yorumlar aldığı takdirde yeni bir oyun yapmayı düşündüğümüzü Konami ile konuşuyoruz. Bu yüzden, herkesin bu oyunu satın alması harika olur." dedi Cygames proje yöneticisi Kenichi Kondo.
 
"Yeni oyunun yapılmasını istiyorum ve olabildiğince ilginç olmasını istiyorum. Şirket için dahi birçok Zone of the Enders hayranı var. Zone of the Enders 3 mü Zone of the Enders: The 2nd Runner 2 mi yoksa tamamen yeni bir oyun mu olur bilmiyorum ama eğer yapabilirsek yeni oyun yapılmasını istiyorum." dedi Cygames oyun mühendisi Akira Horibata. 
 
Konami genel yapımcısı Noriaki Okamura da Cygames'in yeni bir Zone of the Enders oyunu yapmasını istediğini belirtti. 
 
Zone of the Enders: The 2nd Runner – MARS PlayStation Store'da 134,00 TL ve Steam'de 119,00 TL fiyattan satışta. İki platform üzerinde de sanal gerçeklik desteği mevcut. Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Pillars of Eternity II: Deadfire'ın İkinci DLC'si Seeker, Slayer, Survivor 25 Eylül'de Çıkacak Red Dead Redemption 2 Karakterleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız