Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong İçin Çıkış Öncesi Son Fragman Yayınlandı

 
 
Game Science tarafından biz oyun severlere sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni video, oyunun çıkış öncesi paylaşılan son içeriğini temsil ediyor.
 
Black Myth: Wukong çıkışa oldukça yakın
 
 
 
Fragman detaylarına bakacak olursak daha önce hiç görülmemiş savaş dinamikleri, ara sahneler, karakterler ve çok daha fazlası yer alıyor. Beklenen oyunlar arasında bulunan Black Myth: Wukong, Çin mitolojisinden ilham alan bir yapıya sahip. Oyunda seçilmiş kişi olarak ilerlemek durumunda kalıyor ve ortamları keşfederken sürekli olarak düşmanları ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Black Myth: Wukong açıklanan detaylara göre 20 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve PC çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulmayı bekliyor. Diğer taraftan daha sonraki bir tarihte ise Xbox Series konsollarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Eternal Fire, IEM Cologne 2024'e Galibiyetle Başladı! Five Nights at Freddy’s Evreninde Geçen Yepyeni Bir Oyun Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

10.8.2024 12:56:56

0
Çinliler bu oyunu iyi çıkarıp şeytanın bacağını kırarsa enfes olacak.

Kasatka

10.8.2024 10:08:10

0
Ölüyü fazla yıkama ya osurur ya sicar derler. Bu oyunda öyle. O kadar çok video trailer gameplay gösterildi ki asidi kaçmış kola gibi oldu artık. 8 den yukarı bir not alacağını da sanmıyorum. Goty moty i geç

aykut291

8.8.2024 14:31:05

0
Bakalım hala temkinli yaklaşıyorum.Souls Oyunlarını sevmiyorum birtek Elden Ringi sevdim oda bana Oyunu bitirmenin çeşitli yolu olduğu için bunda nasıl hiç bilmiyorum.Lise of P gibi falan olacaksa kalsın hiç benlik değil ama zorluk dengeli olursa ok.Düşmanlar saçbaş yoldurucak seviyede zor değilse alıcam.Souls Oyunları dengeli olmadığı sürece işkence ben eziyet çekmek için oyun oynamıyorum he bu demek değil oyun çokda kolay olsun Düşman bana pat tek geçirdimi bir anlamı yok.Zorluk dengesi çok önemli.Biraz videlolarını seyretmeden karar vermiyecem.Dark soulculara şimdiden iyi oyunlar diliyorum merakla bekliyorlardır artık oyunu :)

BSC Misafiri

8.8.2024 13:24:20

0
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.Umarım bu yılın oyun ödüllerini süpürür.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız