Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DMC Satışları, Devil May Cry 4'ün Çok Gerisinde


    Geçtiğimiz hafta çıkan DMC'nin satışları adına ilk bilgiyi haftalık İngiltere satış listesinden almıştık. Listeyi lider olarak kapatan DMC'nin satış konusu aslında pek de iç açıcı değilmiş.
 
    Alınan raporlara göre DMC'nin İngiltere'de yaptığı satışlar, Devil May Cry 4'ün çok gerisinde kalmış. İngiltere satışlarını rapor olarak tutan kurumun yayınladığı bilgilere göre DMC'nin çıkış haftasındaki satışlar, Devil May Cry 4'ün çıkış haftasında yaptığı satışların 3'te 1'i kadar. Hatta üstüne üstlük DMC'nin Salı günü, 2008 çıkışlı Devil May Cry 4'ün ise Cuma günü çıkmış olması son DMC'nin hanesine bir eksi daha koyuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
DMC Devil May Cry Aksiyon Ninja Theory Capcom pc ps3 xbox 360
Temple Run 2, 1 Haftada 20 Milyona Ulaştı Blizzard All-Stars'da İşler Yolunda Gidiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rash_x

27.1.2013 05:45:03

-1
Arkadaşlar herkes atıp tutmuş ancak oynanış olarak çok farklı bir tat bıraktı bende yeni DmC. Bana sorarsanız Ninja Theory 10 numara iş çıkarmış. Neden derseniz ? - Yeni bir hikaye kurulmuş ve hikaye çok başarılı. Eski dmc ye göre daha güzel bir hikaye. Aşk eklenmiş duygusallık derinlik katılmış. Dram da eklenmiş ayrıca dante nin ailesinin katledilişi. Yarı melek Yarı şeytan artık. Hikayenin en başından başladılar bu da Capcom arkasında durursa (umuyorum ki duracak) yeni oyunlar gelecek mutlaka. - Dantenin temel özelliklerinin hicbirine dokunulmamış. Yine kendini beğenmiş küstah herkesle alay eden bir dante var. Herkes de danteyi bu yüzden sevmiyor mu zaten? Gençliğinden başlandığı için saçlarının siyah olması normal bence. Vergil v Dante nin oyunun sonlarına doğru saçları beyaz olacaktır. Bunun da nasıl olduğunu hikaye içerisinde anlatacaklardır. Bu açıdan da gayet başarılı buldum. - Oynanışa gelecek olursak şahane olmuş bence. Oyun içerisinde farklı skillere puan verip geri alabilme getirilmiş çok güzel bir seçenek bu. Eski oyunlarda hic göremediğimiz combolar olabiliyordu. Şu anda oynayış şeklinize göre beğendiğiniz hareketlere güre puanları dağıtıp değişiklik yapabiliyoruz. Oyundaki Genel mekanikler hala kenidini koruyor. Gizli kapılar, orblar.. Yeni gelen 2 silah var onlarda hikayeye güzelce harmanlanmış. Tüm silahları çok başarılı bir şekilde kullanabilme. Gamepad ile oynadığınız zaman gerçekten mükemmel bir tuş dizilimi var diyorsunuz. Onun dışında eski DMC lerde dünyayı yerle bir ediyorduk bu kez Limbo denilen bir yere geçiyoruz ve olaylar ordan ilerliyor. Bu olay çok hoşuma gitti gerçekcilik anlamında ( melek v şeytan oyununda gerçekcilik m aranır deyceksiniz ama mantığa daha yatkın bir şekil aldı deylim ) Özetlersek oyun çok güzel. DMC 4 v DMC 3 ü severek bayılarak defalarca oynamış bitirmiş birisiyim. Bu yeni DMC en az DMC 3 kadar güzel ve başarılı. DMC 4 den de daha iyi oldu görüşündeyim. Beğenmeyenler mutlaka olur. Onlarda oyunu oynamasın artık yapacak birşey yok.

Guest-BB2CECC18

23.1.2013 17:31:24

0
İnceleme sitelerinin verdikleri puanlara bakarsak 1 milyon barajını rahatça geçmesi gerek.Şahsen ben DMC serisinin tek oyununu oynamış birisi olarak tipine takılmadım.Oynanış bence daha önemli.

skullomania

22.1.2013 21:55:41

0
si...ik bi dante yapmışlar uçkuruna düşkün dante ile alakasız adını DMC koymuşlar. dante nin uyruğu mu olur, adamın tüm karizmasını kabak gibi çizmişler. bizim modculara söyliyim de şu kolundaki ingiliz bayrağını silsinler yerine türk bayrağını koysunlar , bi de bıyık o zaman harbi dante olur

DokuzKuyrukluTilki

22.1.2013 20:08:11

0
İniglizlerin oyun zevki bozulmuşsa biz napalım? Videolardan gözüken iyi olmuş.

devilmastr15

22.1.2013 18:54:07

0
Oyun bence süper olmuş eski bi dmc oyuncusu olarak devam oyunu beklerdim ama buda güzel olmuş

Repercussion

22.1.2013 18:35:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: Basol61 Zamanında çok eleştirdiler DMC 4'ü al işte şimdi hakettin sen bunu Capcom.Sana kim dedi dantenin gençliğine git diye ne güzel 4. oyunun devamı olsaydı götürecektin parayı.Hemde biz güzel güzel oynayacaktık.Bu kadar yenilik olan oyunlar tarihte hep bu şekilde hüsran olmuştur zaten.İnşallah Tomb Raider'de böyle olmaz.
Şimdi birçok yerde bu yanılgıya düşülüyor. Dante'nin gençliğine gitmiyor oyun, hikayeyi yeniden ele alıyor. Reboot yani. Eski seriyle bir alakası yok. Dante'nin tipini falan görünce başlarda ben de epey sinirlenmiştim ancak hem Dante'nin tipi ilk duyurulduğu zamankine göre değişti ve biraz daha toparladı, hem de ele aldıkları bu yeni hikaye de gayet güzel. Oyunda bir sıkıntı yok yani. Satışların kötü olması oyunun kötü olması anlamına gelmez. Seriye yeni bir soluk getiriyor bu oyun. Bazen yenilik iyidir. Ben de eski serinin büyük hayranıyım ancak bu oyun da gayet kaliteli. Doğrudan 4. oyunun devamı olsa hikayenin biraz suyu çıkardı. DMC 4 gayet tadında bitti.

Basol61

22.1.2013 17:40:30

+1
Zamanında çok eleştirdiler DMC 4'ü al işte şimdi hakettin sen bunu Capcom.Sana kim dedi dantenin gençliğine git diye ne güzel 4. oyunun devamı olsaydı götürecektin parayı.Hemde biz güzel güzel oynayacaktık.Bu kadar yenilik olan oyunlar tarihte hep bu şekilde hüsran olmuştur zaten.İnşallah Tomb Raider'de böyle olmaz.

LordRevan

22.1.2013 17:34:17

0
Sen git koskoca bir serinin muhteşem senaryosunu baştan yarat, ana karakterin tipini değiştir sonra gel DMC1-2-3-4ten iyi olmasını bekle. YAV HE HE

stun

22.1.2013 17:08:23

0
BSC Misafiri 22.01.2013 17:07:08 pc satışları.. bir oyunun toplam satışlarının %10 unu bile oluşturmadıgı için ve korsandan dolayı geç çıkartılıyor...

BSC Misafiri

22.1.2013 17:07:08

0
daha pc ye çıkmadı çıkanca görcez pc ye bakalım satcakmı satmicakmı ?

Krinorex

22.1.2013 16:51:32

0
bazı spoilerlar aldım oyun sonuyla ilgili doğruysa oyun güzel dantenin saçıyla alakalı tabi bu.Eğer yanlışsa oyun bana göre çöp.Ben oynanıştan grafiklerden çok oyunun anataşlarına bakarım anataşında beyaz saçlı karizma dante vardı ondan yeller esiyor şimdi.Tabi oyunun sonuyla alakalı duyduklarım doğruysa bu dediklerim geçersiz

BSC Misafiri

22.1.2013 16:40:56

0
Ön yargılar umarım bir şekilde kırılır ben oyunu daha oynama fırsatını bulamadım ama başarılı bir yapım olarak duruyor bsc de umarım en yakın zamanda video incelemesini yapar.Dantenin görüşünden çok insanların su kostüm dlc paketinede tepkili olduğunu da düşünüyorum klasik danteyi dlc ile satmalarına sanırım tepkililer ee dağıtıcı capcom olunca yapıcak pek birşey yok.Sen hem adamların elinden eski danteyi al sonrada dlc olarak sat oldu ! Ama ben bu oyunu oynucam adı devil may cry bir dante karakteri var isterse pixel pixel olsun bu oyun oynanır !!

BSC Misafiri

22.1.2013 15:57:51

0
böylesine muhteşem bir oyun emin olun satar. insanların ön yargısı vardı. incelemeler le , gameplay lerle o önyargı kırılıyor sonradan artacaktır satışlar.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DMC ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız