Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong Çıkışıyla Çin'de Playstation 5 Konsolları Tükendi

 
 
Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Yayınladığımız haberle beraber oyun üç gün içerisinde 10 milyon satış sayısını aştığını belirtebiliyor ve şimdi ise Çin'de bu oyun sebebiyle PlayStation 5 konsollarının stoklarının tükendiği bildiriliyor.
 
Black Myth: Wukong büyük bir hit oldu
 
 
 
Daniel Camilo tarafından açıklanan detaylara göre konsolun Çin genelinde hızlı bir şekilde tükendiği ve ülkenin en büyük elektronik mağazası olan Huaqiangbei'deki stokların talebi karşılamakta zorlandığı vurgulanıyor. Ortaya çıkan rapora göre Black Myth: Wukong PlayStation 5 konsolunu hızlı bir şekilde sattıran projeler arasına girdi.
 
Başarılı çıkışıyla beraber büyük ses getiren yapım genel anlamda çok satsa da optimizasyon sorunlarının olduğu belirtiliyor. Shenzhen merkezli Game Science stüdyosu tarafından geliştirilen ve Çin romanı Journey to the West'ten uyarlanan oyun hem PlayStation 5 hem de PC platformunda yer alıyor.
 
Wukong, Cyberpunk 2077, Elden Ring, Hogwarts Legacy ve Baldur's Gate gibi tek oyunculu yapımların üzerine çıkmayı başarıyor ve çıkışından birkaç saat sonra Steam'de 1,44 milyondan fazla eş zamanlı oyuncuya ulaşmış durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Avowed Sanat Yönetmeni: 60 FPS Gibi Bir Zorunluluğumuz Yok Yeni Tomb Raider Oyununun Geliştirilmesinin İyi Gittiği Bildirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.8.2024 12:05:47

0
O güzel görünüyor, umarım başarırlar. Disket Kutusu youtube kanalında izlemiştim video tanıtımını. Kadir Demirden adamın yapanın adı. Adam ofiste yatıyormuş diğer çalışanlarla. Bu arada Kabus 22'yi yapanların arasındaymış bu arada. Video link:https://www.youtube.com/watch?v=SeLdrLNAnUA

mehmetalpertr

25.8.2024 10:19:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyun kalitesinde bir Türk oyunu mu var? Milliyetçilik gözü kapalı her Türk oyununa destek vermek mi? Yapıcı eleştiri yapmak mı? Aldığım ilk Türk oyunu Kabus 22, ilk çıktığında, yıllar yıllar önce. Oyunu PC'im açmamıştı o zaman. Kutusu evde bir yerlerde.
Kastım Black State gibi oyunlardı.

BSC Misafiri

24.8.2024 23:12:06

0
Bu oyun kalitesinde bir Türk oyunu mu var? Milliyetçilik gözü kapalı her Türk oyununa destek vermek mi? Yapıcı eleştiri yapmak mı? Aldığım ilk Türk oyunu Kabus 22, ilk çıktığında, yıllar yıllar önce. Oyunu PC'im açmamıştı o zaman. Kutusu evde bir yerlerde.

Ömer Hayyam12

24.8.2024 20:55:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr Helal olsun adamlara milliyetçi adamlar. Bizimkiler Türk oyunlarını yerden yere vuruyor.
Harbiden öyle, ayrıca mesela medyadan da destek yok. Örneğin black state'in yeni videosu yayınlandı konuşan haber yapan çok az. Halbuki bu grafik kalitesinde ilk oyun ülkemizden dünyada da yankı uyandırdı.

mehmetalpertr

24.8.2024 20:27:18

0
Helal olsun adamlara milliyetçi adamlar. Bizimkiler Türk oyunlarını yerden yere vuruyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız