Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek

Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından kısa süre önce sinematik fragmanla tanıtılan Assassin's Creed Shadows için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Daha önce oyun için sürekli olarak internet bağlantısına sahip olmanız gerektiğini vurgulayan bir iddia şimdi ise resmi bir yanıt buluyor.
 
Assassin's Creed Shadows çevrimdışı moda sahip olacak
 
 
 
Ubisoft'un resmi olarak belirttiği üzere Assassin's Creed Shadows sürekli olarak bir internet bağlantısı gerektirmeyecek. Ancak kurulum sırasında bu bağlantınızın olması gerekiyor. Oyunu kurup etkinleştirdikten sonra çevrimdışı mod ile tamamen internetsiz bir şekilde oynayabileceksiniz. Dolayısıyla iddiaların resmi bir şekilde yalanlandığını söyleyebiliriz.
 
Assassin's Creed Shadows bildiğiniz üzere 15 Kasım tarihinde biz oyun severlere sunulacak. Feodal Japonya'da geçecek olan bu yapım Azuchi-Momoyama dönemini konu alacak. Oyun içerisinde iki farklı karakterimiz bulunacak. Bu karakterler arasında yer alan Yasuke'nin siyahi bir adam olması birçok oyuncuyu hayal kırıklığına uğratmış durumda. Özellikle Japonya'da yayınlanan fragman içeriği, bu konu yüzünden dislike yağmuruna tutuldu.