Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

POP THE BUBBLE

POP THE BUBBLE, yolun sonuna gelmeden önce tüm renkli baloncuklardan kurtulmanız gereken klasik Zuma oyununun oldukça bağımlılık yaratan bir klonudur. Beceri ve mantık oyunlarını seviyorsanız bu oyun sizi zorluk derecesi artan seviyelerde teste tabi tutacaktır. Amacınızı mükemmelleştirerek ve baloncuk kombinasyonlarını yok ederek korkunç ve kötü canavarın ellerinde yenilgiden kaçının.
 
POP THE BUBBLE'ın oynanışı olabildiğince basit. Ekranın ortasında baloncukları fırlatan bir balon topu var. Göreviniz parmağınızı kaydırmak ve aynı renkteki çeşitli baloncuklarla eşleşecek mükemmel açıyı bulmaktır. Top, aralarında geçiş yapabileceğiniz iki farklı renkli balonu aynı anda yükleyebilir. Bu nedenle, baloncuklar hedeflerine ulaşmadan tahtayı temizlemek için hareketlerinizi iyi seçin.
 
POP THE BUBBLE, canavarı renkli baloncuklarınızla yenmeniz gereken 400'den fazla seviyeye sahiptir. Asla sona ulaşmamaları için onları rotalarından uzaklaştırın ve birden fazla zindanda yolunuzu açın. Baloncuklar hızlandığında olabildiğince çabuk ateş edin ve büyük bir kombo patlatma şansını kaçırmayın (ama kaçırmamaya dikkat edin!).
 
Bu eğlenceli Zuma klonunu indirin ve balon konveyör bandı hız değiştirirken nişan alma, atış ve becerinizi test edebileceğiniz sonsuz sayıda seviyenin keyfini çıkarın. Konsantrasyonunuzu kaybetmeyin ve yüksek puanlarınızdan alabildiğiniz kadar çok yıldız alın.

simülasyon macera eğlence
Lifeslide Crush Crush
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
POP THE BUBBLE 0 / 10 0 oy
KÜNYE
POP THE BUBBLE
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız