Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Star Wars: Outlaws Fragmanı Çeşitli Gezegenleri Tanıtıyor

 
 
Ubisoft tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan açık dünya aksiyon-macera oyunu Star Wars: Outlaws için yeni fragmanlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yepyeni bir içerik, oyunda yer alan gezegenleri tanıtıyor.
 
Star Wars: Outlaws'ta hem ikonik hem de yeni gezegenler yer alıyor
 
 
 
Star Wars: Outlaws için yayınlanan video detaylarını girecek olursak, Kijimi'nin donmuş havasına bir göz atabiliyor, Akiva'nın sık ormanlarına doğru adım atabiliyor ve aynı zamanda Toshara'nın rüzgarlı ovalarını ve Tatooine'in kurak çölünü görebiliyoruz. Oldukça farklı gezegenleri bizlere tanıtan oyunda yepyeni ortamlar, atmosferler ve çok daha fazlasına tanıklık edebiliyoruz.
 
Star Wars: Outlaws bildiğiniz üzere The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi olayları arasındakileri konu alıyor. Oyuncular hem ikonik hem de yepyeni gezegenlerle ve ortamlarla karşı karşıya kalmaya hazırlanıyor.
 
30 Ağustos tarihinde piyasaya sürülecek olan yapım, çıkışı ile beraber hem ışın izleme efektlerine sahip olacak hem de DLSS 3.5 Ray Reconstruction teknolojisini destekleyecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Hunt: Showdown 1896 Çıktı: Tamamen Yenilenmiş Sürüm Siyah Beyaz Renkleriyle Mouse: P.I. For Hire'dan Yepyeni Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız