Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni God of War Duyuruldu!

   Sony'nin E3 konferansı başladı ve Sony ilk bombayı patlattı. Yeni God of War büyük bir bekleyişten sonra duyuruldu. Hem de kısa bir teaser veya fragmanla değil 10 dakikalık harika bir video ile duyuruldu. 
 
   PlayStation 4 için özel duyurulan God of War'ın oynanış videosunda Kratos'u yaşlanmış ve oyundaki kamera açısını değişmiş görüyoruz.
 
    10 dakika uzunluğunda bu harika videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
God of War God of War 4 Sony Santa Monica PlayStation 4 Kratos Sony
Santa Monica'nın Oyunu Bound için Yeni Bir Video Yayınlandı The Last Guardian Çıkış Tarihi Duyuruldu + Yeni Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nemoberk

22.6.2016 22:43:15

0
yav arkadaşlar ben çevreyle etkileşime girmek istiyorum. böyle gördüğüm suyu içmek, gördüğüm duvarı yıkmak (biraz psikopatça kaçıcak ama) istediğim kişiyi affetmek istediğim kişiye zulmetmek ve buna göre değişen oyun dinamikleri istiyorum emirler vermek gibi hani şu eski ps1 deki oddworld deki gibi. yani kısacası çevrede gördüğünüz şeylerin sadece süs olmamasını tam bir etkileşim içinde olmasını istiyorum. kısacası yeni nesilde beklentim bu. mesela bu yeni vr teknolojisi ile eldiveni giyim parmaklarımı filan kullanmak istiyorum. sizcede öyle değilmi. yani önüne geleni hep aynı tuşla kes git bir yerden sonra sıkıyor.

BSC Misafiri

15.6.2016 21:55:22

0
last of us tarzına büründüğü bariz ama bence böyle daha güzel olmuş. 3 oyundur envai çeşit tanrıyı envayi çeşit aksiyonla kestik zaten. şimdi ayakları daha yere batan daha insansı bir kratos bence daha güzel olur inşallah oyun aynı videodaki gibi olur. last of us ile god of war kırımı bir oyun oldukça etkileyici bir fikir.

BSC Misafiri

15.6.2016 10:32:40

0
Daha oyun çıkmadan giydirmişler. Sanmıyorum sürekli yanında birisi ile dolaşacağını GOW un tarzına aykırı. Değişmiş olan kamera açısı ve dövüş stili güzel olmuş duruma göre kamera değişiyor zatem. Sürekli düm düz gideceğinede az çevre ile etkileşime geçmek güzel olmuş. Ayrıca GOW 3 de ki amaç zaten tüm tanrıları yok etmekti ona göre çok öfkeliydi şimdi daha bişey göstermediler neyin öfkesinden bahsediyosunuz? Kaldı ki hala agresif görünüyor. Yok olmamış etmemiş haksızlık olur. Santa Monica ve sony bu oyunu harcamaz.

alican88

14.6.2016 23:26:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: redoracle Belki ilerde kaos kılıcına benzer bir kılıç alıyordur,ama 3 teki siniri burnundan tüten kratos nere bu kratos nere,umarım gene o efsane haline büründürürler adamı. Bi de son oyunlar niyeyse hep bi last of us dan etkilenmiş halde yanında adamla devam ediyon,god of war'a ne kadar gider tartışılır da korku oyunlarını çok baltalayan bir şey bu. Şöyle kaos kılıcını alıp onlarca düşmana havada karada girişmek keyifli oluyordu teke tek boss yada bitirici darbeler olunca iyiydi,şimdi 2 d tarzı atlamalı zıplamalı platform öğeleri olmayacak mı oyunda acaba(gerçi odun gibi zıplardı rahmetli ayrıda),ilk oyunlar çok kolaydı bu oyun zorluk olarak daha zor olacak gibi görünüyor,sony büyük bir risk almış umarım iyi olur,oyun severler üzülmez.
kesinlikle katiliyorum..bu kamera acisi kratosu hem kutuklestirmis hemde akiciligi cok baltalamis..dovuslerdede akicilik yok,su haliyle 3 ile kesinlikle mukayese etmem..sanirim bu oyun bu sekilde cikarsa gow serisinin efsanesi gow 3 olarak kalir..

orh01

14.6.2016 21:58:23

0
öfke kontrolü var cocuga bagırdıgında sol üstte doluyor tamamı doldugunda noluyor acaba :D yeni kratosta nasıl bir ses var mübarek bu oyun tr dublaj cıktı türkiye de seslendirebilecek adam yok

redoracle

14.6.2016 21:23:08

+1
Belki ilerde kaos kılıcına benzer bir kılıç alıyordur,ama 3 teki siniri burnundan tüten kratos nere bu kratos nere,umarım gene o efsane haline büründürürler adamı. Bi de son oyunlar niyeyse hep bi last of us dan etkilenmiş halde yanında adamla devam ediyon,god of war'a ne kadar gider tartışılır da korku oyunlarını çok baltalayan bir şey bu. Şöyle kaos kılıcını alıp onlarca düşmana havada karada girişmek keyifli oluyordu teke tek boss yada bitirici darbeler olunca iyiydi,şimdi 2 d tarzı atlamalı zıplamalı platform öğeleri olmayacak mı oyunda acaba(gerçi odun gibi zıplardı rahmetli ayrıda),ilk oyunlar çok kolaydı bu oyun zorluk olarak daha zor olacak gibi görünüyor,sony büyük bir risk almış umarım iyi olur,oyun severler üzülmez.

BSC Misafiri

14.6.2016 21:07:05

+1
quote:

Orjinalden alıntı: EyesNight
quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake Sen git cs go oyna beberuhi
Oynarım sana ordanda kapak atarım :D hhahahaha bu çocuğu seviyorum çünkü beyin yerine ps4 takmışlar buna onun için performansı düşük
Zuhuhuhuhusuufuafawkf :D:D:D Güzel cevap :D

Nowhere.Man

14.6.2016 20:16:47

+2
Heil Earl Kratos!

Zarbo257

14.6.2016 19:42:41

0
İşte bize bunlarla gelin kardeşim,geç bile kaldılar duyurmak için.Sızan konsept tasarımlarından İskandinav mitolojisini konu alacaklarını tahmin etmiştim oyuna çok yakışmış.Kmaera açısını değiştirmeleri aksiyonu daha farklı bir boyuta taşımış ama o bilindik God of War akıcılığı kalmamış aksiyon daha çok sinematik bi havaya bürünmüş bence hoş olmuş.Yönettiğimiz karakter kratos değil anladığım kadarıyla ama nasıl oluyorda bir Viking ''Spartan'' rage moduna giriyor ve yine üzerinde ghost of sparta renklerini taşıyor anlamadım.Ya karakter Kratos yada yeni gelen karakter bir şekilde hikayeye yedirilmiş.Şahsen God of War adının sadece oyunu daha çok satmak için seçildiğini düşünüyorum çünkü bu oyun yeni bir IP olarak duyurulsa kimse kötü demezdi.

Akone

14.6.2016 19:39:24

0
Son tanrı bükücü Kratos Oyun olmuş bu sefer.

Etheror

14.6.2016 19:19:26

+1
quote:

Orjinalden alıntı: aytugsasal Yav ps4, xbox one ve orta karar bir laptop sahibiyim ama bazı fanboy arkadaşların sanki ps4 5000 tl miş gibi bilgisayar kullanan arkadaşlara ezik deyip laf atması nasıl bir mantıktır. Allah akıl fikir versin. İkinci el ps4 fiyatlarına bir bakın, hele ki neo çıkınca bir bakın o yüzden farklı tercihlere saygı duyun arkadaş insan olmak bu kadar mı zor? Bırakın herkes istediği oyunu istediği platformda oynasın arkadaş nedir bu kin, öfke, taraflaşma çabası...
Kesinlikle çok güzel bir yorum kardeşim. Bu insanlara anlam veremiyorum. Üzerine para verilen teknolojik cihazlar üzerinden insanların birbirine hakaret etmesi...

BSC Misafiri

14.6.2016 18:41:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: encuni
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: vanbasten10 Bu mübarek günde sony ne kadar sevap işledi bir bilse Kratossssssss :)
Sevap mı? Oyunun içindeki haramları bir düşününce tam tersine. Lafın gelişi islama ters sözler etmemeye özen gösterelim ki bir imanımız var, itikadımıza zeval getirmeyelim.
bi bitmediniz hımına
Size noluyo lan

White Death

14.6.2016 18:19:35

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Nathan.Drake Ezik PC'cilerin hayatında oynayamayacağı oyunlar bunlar o yüzden ağlıyorlar dikkate almayın Sürekli güçlü pc ve ekran kartından bahsederler ama hiç biri şu oyunlar gibi daha grafiği süper oyun oynayamamıştır. En iyi grafikli oyunlar her zaman bu güçsüz konsolda Görüldüğü gibi yıllar geçtikçe grafikler daha da coşuyor Konsollar da, PC ciler en yüksek ekran kartlarında bile halen doğru düzgün grafikli, doğru düzgün optimizeli oyun oynayamıyorlar... İşte bu PC cilerin ezikliğidir, adam gider 3 milyara gtx 980ti alır ama PS4 excleri grafiğinin çeyreği olmayan grafikli oyunlar oynar :D Daha neslin başında çıkmış olan Infamous Second Son grafiklerine yaklaşan oyun yok ezik PC de. Şimdi ise yıllar geçti ve artan kaliteyi görüyoruz. Uncharted 4, God of War, Horizon Grafik şovu yapıyor. Onlar o eziklik le üvey evlat muamalesi ile kalırken, bizim oynayacağımız ve oynadığımız epikler şöyle: God of War Horizon Zero Dawn Days Gone Death Stranding Detroit Become Human Spider Man The Last Guardian - Uncharted 4 The Order 1886 Infamous Second Son İşte bu yukarıdaki liste hem onların pahalı PC lerini Grafik alanında tokatlıyor, hem senaryo da tokatlıyor, hem de oyun kalitesi olarak tokatlıyor. He bir de işin şu gerçeği var. Milyonlarca ezik pc oyuncusu mobil grafik işlemcili laptoplarda oyun oynuyorlar... Ama forumlar da görsen sanarsın hepsinde gtx 980 var :D %4-5 lik bi kesim bu yüksek pc lere kartlara sahip olanlar. ki gtx 980ti larla bile 4k oyunu bırak 1080p de ultra ayarlarda sabit 60 oynayamıyorlar pc lerde buda bi gerçektir ve ezikliklerinin belgesidir.
Kendini öv desem bu kadar abartamazsın yemin ediyorum.

Tam35tr

14.6.2016 17:41:13

+1
Yav ps4, xbox one ve orta karar bir laptop sahibiyim ama bazı fanboy arkadaşların sanki ps4 5000 tl miş gibi bilgisayar kullanan arkadaşlara ezik deyip laf atması nasıl bir mantıktır. Allah akıl fikir versin. İkinci el ps4 fiyatlarına bir bakın, hele ki neo çıkınca bir bakın o yüzden farklı tercihlere saygı duyun arkadaş insan olmak bu kadar mı zor? Bırakın herkes istediği oyunu istediği platformda oynasın arkadaş nedir bu kin, öfke, taraflaşma çabası...

JackTim

14.6.2016 17:30:03

0
Kratos yapcaklarmış dragonborn olmuş

EyesNight

14.6.2016 16:32:03

+12
quote:

Orijinalden alıntı: Nathan.Drake Sen git cs go oyna beberuhi
Oynarım sana ordanda kapak atarım :D hhahahaha bu çocuğu seviyorum çünkü beyin yerine ps4 takmışlar buna onun için performansı düşük

Tr@mmler

14.6.2016 16:21:48

0
Muhtemelem Yunan yarımadasında tüm tanrılar ve onlarla birlikte yaşam da yok oldu, Kratos da burdan İskandinavya'ya geçti diyecekler. Kesin Zeus ile burdan birkaç tanrının bağlantısından bahsedilip odin, bor vs. gibi tanrıların arkasından gideceğiz. Sonrası malum, Mısır mitolojisi. Teoriler teoriler..

BekirTemel

14.6.2016 16:18:02

0
sevmeyni olacaktır bu yeni oynanış tarzını ancak bende çok güzel ve doğru buldum.

Lyc

14.6.2016 16:11:23

0
Ben pek beğenmedim, özünü kaybetmiş gibi duruyor grafiksel olarakta U4'deki gibi yenilikçi görselleri pek göremedim. Ayrıca ps4'ü olmayanlar bu oynu hiç bir zaman oynamayacak diyen arkadaş. Yıllar sonrada olsa, illaki ps4'ünde emülatörü geliştirilecek. ps3 emlatörünün %100 seviyesine gelmesine çok az kaldı işlemci mimarisi farklı olduğundan ps3 emülatörü uzun sürdü, ama ps4 emülatörü okadar gecikmeyecektir x86 mimarisi olduğundan dolayı.

Cuarizma2012

14.6.2016 15:58:09

0
Ben bir şey sormak istiyorum. Acaba bu oyun God of War olarak mı? yoksa God of War 4 olarak mı? çıkacak. Yada yeniden yapım mı? olacak.

SOLID SNAKE

14.6.2016 15:33:30

+2
Sen git cs go oyna beberuhi

salvatore18

14.6.2016 15:25:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Sevap mı? Oyunun içindeki haramları bir düşününce tam tersine. Lafın gelişi islama ters sözler etmemeye özen gösterelim ki bir imanımız var, itikadımıza zeval getirmeyelim.
Bi bitmediniz yemin ediyorum.

EyesNight

14.6.2016 14:59:47

0
Neden karakteri değiştirmiyorsun vallaha oynayacaz yeter ki değiş şu karakteri artık bide silahın değişmiş olması beni okadar sevindirdiki anlatamam bide çift balta olaydı üff üff

BSC Misafiri

14.6.2016 14:49:39

0
bunun neresi gow ? sony fanları yapmayın gözünüzü yiyem birazcık bile heyecanlanmadım izlerken resmen hayal kırıklığı bu

mösyö liquid

14.6.2016 14:35:41

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: vanbasten10 Bu mübarek günde sony ne kadar sevap işledi bir bilse Kratossssssss :)
Sevap mı? Oyunun içindeki haramları bir düşününce tam tersine. Lafın gelişi islama ters sözler etmemeye özen gösterelim ki bir imanımız var, itikadımıza zeval getirmeyelim.
Adam helal kesim yaptı daha ne yapsın, önceki oyunlarda da putları kırdı

simbolmina

14.6.2016 13:51:23

0
Ubi ve EA konferansları da epey güzeldi ya. GoW tanıtıldı diye adamlara ne eksiyorsunuz.afafsfzv

encuni

14.6.2016 13:47:00

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: vanbasten10 Bu mübarek günde sony ne kadar sevap işledi bir bilse Kratossssssss :)
Sevap mı? Oyunun içindeki haramları bir düşününce tam tersine. Lafın gelişi islama ters sözler etmemeye özen gösterelim ki bir imanımız var, itikadımıza zeval getirmeyelim.
bi bitmediniz hımına

BSC Misafiri

14.6.2016 13:43:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: vanbasten10 Bu mübarek günde sony ne kadar sevap işledi bir bilse Kratossssssss :)
Sevap mı? Oyunun içindeki haramları bir düşününce tam tersine. Lafın gelişi islama ters sözler etmemeye özen gösterelim ki bir imanımız var, itikadımıza zeval getirmeyelim.

zeus128

14.6.2016 13:34:07

0
Bu Tahminen kratos'un son oyunu olacak. O çocuk ona baba dedi çocuğu eğitiyor. God of War kratos bu tarz mitolojide öldürdüğünü alırsın ama Kratos O çocuğu varisi olarak yapıcak gibi. Diğer oyunda gelecek olan God of War'da kratos'un oğlu olacak garanti. Senin için yeni bir başlangıç da başlıyor deyince Kratos varis olayı mantıklı geldi.

Arnold_sivasta_Ne_GEZER

14.6.2016 13:33:48

0
ışidçi kratos

Hoid

14.6.2016 13:33:23

0
Birde boss fight gösterselrdi en çok merak ettiğim kısımlarından birsi o şuan .

Himurajutsu

14.6.2016 13:22:56

+1
TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM.

vanbasten10

14.6.2016 12:39:33

0
Bu mübarek günde sony ne kadar sevap işledi bir bilse Kratossssssss :)

salih028

14.6.2016 12:36:33

0
ufak boss bölümünde yaratık Valhalla'dan bahsediyor..muhtemel oyunda Odin ve Thor'u göreceğiz..niye onlara sataşacak çok merak ediyorum..3 oyun da Odin'i öldürmek için yaparlar.

RockSharp

14.6.2016 12:29:55

0
Çocuk ile Kratos'un arasındaki ilişkiyi iyi yansıtmışlar gibi görünüyor. Tabii daha ham Kratos'un biraz çaba sarf etmesi lazım onu yontmak için. Dövüş dinamiklerini de kısaca göstermişler fena değil gibi. Ayrıca yazı efektleri ve font çok hoşuma gitti.

Dr.Gonzo

14.6.2016 12:27:04

0
Oyun çok iyi olmuş, kamera açısı, atmosfer çok güzel. Balta güzel düşünülmüş. Hatta Thor gibi baltayı eline geri çağırabiliyor olması, hoş olmuş.

Akasha_Ether

14.6.2016 12:11:09

+5
Bu oyun bilindik arcade tarzdaki God of War olmaktan çıkmış. Hatta oyundaki karakter Kratos cosplayi yapan başka biriymiş gibi hissettirdi başta. ama beğendim

0quz28

14.6.2016 12:00:00

0
bence tek fazla oyunda kratos keşke başka anakarakter olsaydı kratos yunan mitolojisiyle güzel biraz fazla zorlama olmuş buda saçmalık gibi görünmüş oyun içinse oyun muhteşem olacak yine ama dediğim gibi keşke kratos değilde bize iskandivan mitolojisinden başka iyi bi karakter getirselerdi satış politikası için olsa gerek en çok merak ettiğim olay konuyu nasıl bağlıyacaklar ve son olarak kratosun oğlunu görüyoruz oyunda bu da demek oluyorki bundan sonraki god of war veya god of war oyunları kratosun oğlu üzerinden yürümesi içten bile değil bu oyunda oğlu için zemin hazırlamışlar bence

Babblebabble

14.6.2016 11:57:54

0
Tek exc olmasına hayıflandığım oyun... PC tayfasından olarak daha GOW3 ve Ascension'ı oynayamadım

cemecem21

14.6.2016 11:06:42

0
Kamera açısının değişmeis BLade of Chaos'u kaybetmemize neden olan bir etken sanırsam. Hikayede nasıl yedirirler bilemem ama gerçekte de böyle bir durum olduğu kesin. Oyun bana da The Last of Us'ı hatırlattı ama orası hikayenin neresi bilmiyoruz(oyunda başı olabilir ama kronoloji olarak ileri bir kısmı olabilir).

rambocuk

14.6.2016 11:05:53

0
Çıldırmamak elde değil hemide türkçe

Krone

14.6.2016 10:58:23

0
Video gösterilirken gerçekten çok heyecanlandım. Salonda da zaten millet çığlık çığlığa. Herkes bunu bekliyordu ve Sony yaptı

AykutGuru

14.6.2016 10:48:22

0
Oyun tek kelime ile mükemmel gözüküyor. Bende bir çok GOW oynadım. Tekrar duyulmasını pekte istemiyordum. Çünkü en fazla Konu değişir oynanış aynı kalır diyordum. Fakat ters köşe başka bir şey olmuş bu tebrikler. Kamera açısı çok iyi oldu. Oyun ile ilgili daha fazla bilgi bekliyorum özellikle çıkış tarihi çok uzamaz umarım.

usuallysony

14.6.2016 10:42:06

0
oğlunu sevmek için elini uzatıyor fakat dokunamıyor acaba neden ? bu çocuk kimden 3. oyundan sonra başına neler geldi de bu radde geldi hepsini öğrenmek için acaip heyecanlıyız :)

musAKka

14.6.2016 10:20:38

0
Benim açımdan E3'ün en bomba olayı oldu bu, inanılmaz heyecan yaptım. Yeni kamera açısı, oynanış, atmosfer harika olmuş.

by_t

14.6.2016 10:06:12

0
tps bakış açısını sevmedim

Angel of the Lord

14.6.2016 09:56:43

0
Çok değişmiş be. Kesinlikle harika ama GoW'dan kalan bi Kratos var gibi. Arayüz vs. tamamen farklı. Ama kötü oyun olacağı anlamına gelmiyor bu tabi.

Master_Evil

14.6.2016 09:45:31

0
ne videoydu be

Source

14.6.2016 09:04:47

+1
Çok güzel görünüyor ciksada oynasak oyunu :)

kaplan3461

14.6.2016 07:44:27

+1
Kabasakal olmuş çok iyi oyun geliyor.

KoRnTuNeS

14.6.2016 07:15:21

+4
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Videodaki karakteri KRATOS zanneden ve yorum yapan turk gencligi uyanin bi oruc mu vurdu basiniza :D Eleman KRATOS degil azicik arastirin sonra yorum yapin.
ah böyle çok bilmişlerin dumur oluşunu görmek müthiş keyif verici http://www.bolumsonucanavari.com/?mod=okyy&pidx=1&nid=83992

alican88

14.6.2016 07:03:59

0
Oyunun grafikleri guzel,konusunun nasil isleyecegini cikinca gorecegiz..ama gercek bir gow hayrani olarak hosuma gitti diyemem..birincisi bu kamera acisi hic ama hic olmamis oyunun akiciligini baltalamis,ikincisi kratos yaslanmis olsada bu adamin vucut haric kratosla uzaktan yakindan ilgisi yok..ilk 3 oyunda ailesiyle olan bagi cocuguna duydugu ozlem harika iken simdi cocugu ile etkilesimi cok donuk geldi bana,bir gow 3 beklemiyorum ama umarim diger gow lar kadar baglayici olur..

crossmatch

14.6.2016 06:23:21

0
O kadar tanrı kesiyorsun bir kurban kesemiyorsun.

BSC Misafiri

14.6.2016 06:20:40

+3
Abi oyun budur

KaptanKenway

14.6.2016 06:07:45

+1
Baba oğulu ve çocuğunda nişan almasını bizim yönlendirdiğimizi görünce aklıma The last of us geldi.

DönerKebab

14.6.2016 06:05:15

+1
Bir Kratos bu kadar mı karizma olur arkadaşım gelde bekle şimdi çıkmasını

MDugur

14.6.2016 06:02:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Videodaki karakteri KRATOS zanneden ve yorum yapan turk gencligi uyanin bi oruc mu vurdu basiniza :D Eleman KRATOS degil azicik arastirin sonra yorum yapin.
Bence senin biraz araştırmaya ihtiyacın var. Birincisi adamda Kratos'un dövmeleri var. İkincisi ten rengi soluk (Ghost of Sparta). Üçüncüsü sırtında Yunan mitolojisindeki işaret var. Dördüncüsü öfke barı dolduğunda Spartan Rage yazıyor ve karnında eskilerden kalma yara izi var. Bunların hepsi Kratos olduğunu kanıtlıyor. O canavar da Valhala dediğine göre İskandinav mitolojisinde olay geçecek ve Yunan mitolojisiyle nasıl bağlayacakları da ayrı bir merak konusu.

RaiTrQ

14.6.2016 05:46:49

+3
Bu trailer ı burdan izleyen çok şey kaçırır sony nin e3 tekrar videosunu açıp ilk 10 dakkasına bakın heriflerin resmen önden hazırlık olarak canlı senfoni eşliğinde müziğe girişleri yok muydu offf offf gördüğüm en iyi e3 açılışı ve izlediğim en iyi e3 tü resmen konuşmadan yağdırdı herifler. Seyirciler thanks diğe bağırıyordu en son alkıştan elleri yoruldu valla

kankhy

14.6.2016 05:46:02

0
Dostum hikayeyi yalayip yutmus biri olarak konusuyorum, videodaki gordugun kisi Kratos. Hicbisey bilmesen teninin renginden bunu soyleyebilmen gerekirdi, Blade of Olympus'un karnina destigi yarayi soylemiyorum bile. Kratos ailesini katlettikten sonra ona izdirap vermesi ve her zaman hatirlatmasi icin ailesinin kulleri bedeniyle bir hale geldi, cok fazla tesaduf olmaz mi bunlar Kratos olmayan biri icin? Daha fazla konusmama gerek yok sanirim

aterikasedi

14.6.2016 05:44:40

+2
40 yıllık Kratos olmuş sana Muhteşem Süleyman:)

BSC Misafiri

14.6.2016 05:40:57

0
Videodaki karakteri KRATOS zanneden ve yorum yapan turk gencligi uyanin bi oruc mu vurdu basiniza :D Eleman KRATOS degil azicik arastirin sonra yorum yapin.

kankhy

14.6.2016 05:40:36

+2
Thor vs Kratos diyorum ve susuyorum

TheStarBox

14.6.2016 05:40:11

+2
o değilde şimdi bu hayvan hakları savunucuları çıkıp geyik öldürme sahnesi yüzünden dava falan açmasın bide :D

alito

14.6.2016 05:35:51

+11
Sony E3'de hepsine vurdu kırbacı, ne Microsoft kaldı ne Ubisoft.

CoreGame

14.6.2016 05:30:15

+1
İşte bu be işte bu sony ı love you

mahsur kalan adam

14.6.2016 05:27:47

+1
Sony resmen ders verdi diğerlerine utan ea ubi micro feyz al

spader

14.6.2016 05:24:53

0
İşte bu beeeeeee GOW!. Sony kombo yaptı. Efsaneydi.

BSC Misafiri

14.6.2016 05:19:38

0
kratos yaşlanmış ve bilge bir kişiliğe bürünmüş olması gerektiği gibi bide duygusallaşmışmı ne :) 4. oyun iyiydi ama bence zaten yenilik yapılması gerektiği barizdi. hikayeyi 3. ye nasıl bağlıcaklar merak ediyorum.

omris2013

14.6.2016 05:19:21

0
Beyler Kesinlikle ama Kesinlikle Sony bombayı patlattı hadi hayırlı ugurlu olsun.

MDugur

14.6.2016 04:49:18

+13
Sony bombayı patlattı. Hiç böyle bir yenilik yapacaklarını düşünmemiştim. Çok iyi görünüyor. Özellikle hikaye olarak olarak zaman atlaması yapması tam yerinde olmuş. GoW 3'ten sonra Kratos'a neler olduğunu da anlatır herhalde. Özellikle şimdi tanrıları nasıl yedirecekler. Neler katacaklar merak içindeyim. Heyecanlanmamak elde değil.

KuvvetMira27

14.6.2016 04:40:29

+8
Millet trailer gibi bir şey beklerken adamlar 10 dakikalık oynanış video'su vermiş hikayenin farklı bir mitolojiye kayması iyi olmuş yunan mitolojisi bitmişti zaten.

v. Persie

14.6.2016 04:36:51

0
Hikaye çok zorlama gözüküyor. Yine de oynanır tabii.

Alperenk42

14.6.2016 04:28:54

+2
Diğer tanıtılanlar oyunsa bu ne?? Her anlamda mükemmel gözüküyor

emrecan21

14.6.2016 04:26:24

+2
Daha önce hiç bir gow oyununu oynamadım onlar hakkında bir fikrim yok ama bu oyun müthiş gözüküyor. Ps4 almak için bir neden daha diyebiliriz

WrathofGlatzeman

14.6.2016 04:25:46

+7
Yeni karakter gayet karizmatik olmuş, yeniliğe ne kadar kapali insanlar var

CheKD

14.6.2016 04:22:34

+1
Sony E3'e hayat öpücüğü verdi resmen.Sonunda adam gibi bir konferans izleyebileceğiz.

BSC Misafiri

14.6.2016 04:18:49

0
Aaaa... santa monika bu ne? BU NE! BU GOD OF WAR DEĞİL!

MytHnfr

14.6.2016 04:18:13

+1
Kratos'un hikayesini don lastiği gibi uzatıp bozmadıkları için çok sevindim ben şahsen.Yeni haberleri merakla bekliyorum bu oyundan muazzam göründü bana.

omris2013

14.6.2016 04:17:48

+2
quote:

Orjinalden alıntı: ardaq çöp
çöp yuh be kardeş sen git uyu ne bekliyorsun o zaman adam buna çöp dedi uykusuzluktan gözlerin görmüyor heralde git uyu.

kivanc27

14.6.2016 04:17:12

+4
SONY FATALITY YAPTI YİNE

omris2013

14.6.2016 04:16:55

+1
Sonunda Sonunda vay be bizim kral'a bak :D Sony yine yaptı yapacağını vay be vay be

Wayward Son

14.6.2016 04:16:29

+6
Bu kadar iyi olacağını beklemiyordum, uykusuzluğa değdi. Çok pis çalım attı Santa Monica.

ardaq

14.6.2016 04:16:25

0
çöp

dikiştutmazsabri

14.6.2016 04:16:17

+5
saçmalığa bak kratos viking olmuş. oyun satacam diye seriyi ne hale getirdiler.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız