Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve'ın Duyurulmayan Yeni Oyunu Steam'de Çok Oynananlar Arasında

 
 
Steam platformunun sahibi olarak karşımıza çıkan ve birçok oyun serisi ile ön plana gelen Valve, şu anda resmi olarak duyurulmamış bir nişancı aksiyon oyunu üzerinde çalışıyor. Oyun henüz tanıtılmamasına ve arka planda sadece davetlilere açık olmasına rağmen, Steam platformunda çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor.
 
Yeni oyun Deadlock olarak adlandırılıyor
 
 
 
Söz konusu proje Mayıs ayında özel bir oyun testi ile kullanıcılar tarafından oynanmaya başlandı. Gelen videolar ve sızdırılan detaylara bakacak olursak, çevrimiçi olarak oynayabileceğimiz kahraman temalı nişancı aksiyon deneyimini bizlere sunmayı hedeflediğini söyleyebiliriz. Oyunun adı ise Deadlock olarak karşımıza çıkıyor.
 
Valve, Ağustos ayında oyunun oynanış testlerini önemli ölçüde artırdı. Bu hamle sonrasında şu anda Steam'de en çok oynanan 100 oyun arasında bulunuyor. SteamDB'den elde edilen verilere göre Deadlock, 12 Ağustos tarihinde 18.254 eş zamanlı oyuncu ile kendi çapında bir rekor kırdı. Geçtiğimiz ay ise en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı 2.700'ün hemen altındaydı. Dolayısıyla oyuncu sayısında bir hayli artışın söz konusu olduğunu görebiliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Gamescom Açılış Gecesinde Yeni Oyun Duyuruları Yer Alacak Until Dawn Remake'in Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız