Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Wii U'nun Çıkışından Endişeli Değil


   Noel döneminde piyasaya çıkacak olan ve pazara yeni bir hareket getirmesi beklenen Wii U ile ilgili açıklamalarda bulunan Sony, Wii U'dan çekinmediğini belirtti.
 
    Sony İngiltere patronu Fergal Gara, Nintendo'nun büyük bir geliştirici olduğunu ve şimdiki nesilde Wii ile yakaladığı başarının çok büyük olduğunu dile getirirken, şirketin hamlelerini dikkatle gözetlediklerinin de altını çizdi.
 
    "Biz sahnenin farklı iki tarafındayız. Baş başa bir rekabet olamaz." diye konuşan Gara, Playstation 3 sistemlerine güvendiklerini de bir kez daha yineledi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
League of Legends, GameX'te Boy Gösteriyor! Pokemon B&W 2'nin Yeni İnceleme Notları Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.10.2012 11:38:23

0
Geçen gün tam aksini söyleyen bir haber vardı.. Tabi bu birazda BSC ile alakalı..

MytHnfr

2.10.2012 01:38:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: skullomania wii u çıkmadan battı bence. çok acele ettiler farklı bir ürünü piyasaya sokcaz diye, kullandılar dandik kalitesiz işlemcileri. konsolun gücü şimdiki konsollara bile erişemiyor. bence satış ve dağtımı durdurup yeni daha gelişmiş bir cihazı piyasaya sürmeliler.yoksa çok kan kaybederler. kısacası ellerinde patlar bu makineler ve yeni nesil PS ve XBOX karşısında feci halde ezilirler
Wii U bence de bekleneni veremez ama en azından kendi kitlesini yine elinde tutacaktır. Senin dediğin gibi bir hamle yaparsa Nintendo nun sonu olur .O kadar zaman yatırım yap sonra herşeyi durdur. O kadar da basit değil bu işler.

No-One

1.10.2012 22:20:12

0
Bir gün rekabet ederler, diğer gün rekabet olamaz derler. Sıktı artık...

cahitdikici

1.10.2012 21:52:56

0
belli belli hergün bir yorum :D

S!rJohN

1.10.2012 21:51:40

0
Kormadıkları için mi ağızlarından WiiU yu düşürmüyorlar !!!

Rylets

1.10.2012 18:43:42

0
Xbox ve kinect için Fable Journey var.Exc şeklinde ve gamer kesmine hitap ettirmeye çalışıyorlar.Kinect biraz ellerinde patladı gibi.Forza fifa vb oyunlarda ufak eklentiler ile sağlıyorlar.Ama asıl amacıda Kinect sports gibi oyunlar.Kardeşimle oynarken baya eğleniyorduk.(Keşke yüzüne yanlışlıkla vursaydım =D

skullomania

1.10.2012 18:00:38

-1
wii u çıkmadan battı bence. çok acele ettiler farklı bir ürünü piyasaya sokcaz diye, kullandılar dandik kalitesiz işlemcileri. konsolun gücü şimdiki konsollara bile erişemiyor. bence satış ve dağtımı durdurup yeni daha gelişmiş bir cihazı piyasaya sürmeliler.yoksa çok kan kaybederler. kısacası ellerinde patlar bu makineler ve yeni nesil PS ve XBOX karşısında feci halde ezilirler

Dream Drop Distance

1.10.2012 16:57:00

0
evet . zaten wii u nun hitap ettiği kitle farklı .sahnenin farklı tarafındalar. ps in, xbox la rekabet içerisinde olucağını tahmin ediyorum . wiiu yine hepsini geçcek yada xbox kinecti geliştirip yeni exclusivler getirirse hepsini geçebilir .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız