Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim PC Modları Konsollara Gelebilir

Skyrim'in hikayesi, Oblivion'dan 200 sene sonrasını konu ediniyor.
 
     The Elder Scrolls V: Skyrim yapım sorumlusu Todd Howard yaptığı açıklamada, Microsoft ve Sony ile PC üzerinde yapılmış modları konsol versiyonlarına getirmek üzere görüştüklerini dile getirdi:
 
" Bu projemiz her iki konsol üzerinde de çalışıyor. Ancak bu çalışmaları PS3 ve Xbox360'a getirmek için hiçbir yolumuz yok. Ancak bunu bir şekilde halletmeyi çok isterdik. Microsoft ve Sony ile konu hakkında görüştük ve bunun bir gün gerçekleşebileceğine dair bir şansımız var. Fakat çıkış zamanında bunun olacağını düşünmüyorum.
 
Bunun gerçekleşmesini samimi olarak çok istiyoruz, çünkü işe yarıyor. Oyunu böyle yaptık. Yaptığımız şeyin gerçekten etkileyici olduğunu düşünüyorum. Lakin oyunu bekleyenlerin % 90'ı konsol oyuncuları ve bu modları konsollara getirmek için bir yol bulamazsak, oyunu alanların % 90'ı bundan mahrum kalacak. O yüzden gerçekleşmesini çok istiyoruz.
"
 
     Geliştirilen grafik motoruyla büyük bir heyecana sebep olan The Elder Scrolls V: Skyrim, kasım ayında PC, PS3 ve Xbox360 için çıkışını gerçekleştirecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Brink Yapımcıları MMO-FPS Türü Oyunlar İstiyor Pandora's Tower Oynanış Detayları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TwiNKie...

21.4.2011 20:24:41

0
Umarım çalışmalarının sonucunda oyunun ismindeki gibi tepkiler almazlar :)

M3rett0

21.4.2011 18:54:42

+1
Artık bende sıkıldım,ne oldu bu Bethesda'ya konsol aşkı mı kabardı ? Yok PC kadar güzel olacak yok konsollara bu olacak şu olacak.Artık biraz oynanışla ilgili açıklamalar yapın ya da susun biraz. Sonucu şimdiden kestirebiliyorum,RPG ögelerinden arındırılmış saf aksiyon bir TES.Ne b*ko yarıyacaksa...Konsoldaki bebecikler sevinsin maksat.Tüm RPGleri batırmaya devam!

wisla

21.4.2011 18:15:57

-1
konsollar geride kaldı valla bir xbox360 kullanıcısı olarak artık yeter diyorum sony PSN ve Microsoft Live la uğraşmayı biraz kesip şu oyuncuların daha verimli olabilmesi için şu oyunlara modlar grafiksel entegre bir halt yapıp bizi biraz eğlendirsinler hele bu RPG oyunu her zaman çıkmıyor bir emek harcanıyor madem tam harcansın (PCYE ÇIKMASIN :d )

venom417

21.4.2011 16:50:36

+1
"oyunu bekleyenlerin % 90'ı konsol oyuncuları" ya yeter bırakın artık açıklama yapmayın gerizekalılar,iki günde bir saçma sapan açıklamalar.ben de iki konsolda var ama para versen bunu konsolda oynamam.okadar modun konsola gelmesi de imkansız zaten,belli başlı iki mod gelir dlc tarzı okadar.para para para nereye kadar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız