Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega'nın Konsol/PC Oyun Bölümü ile Paçinko Bölümü Birbirinden Ayrılıyor

 
Sega Sammy Group 1 Nisan 2021 itibarıyla şirketin konsol/PC oyun bölümü ile Paçinko bölümünün birbirinden ayrılacağını ve operasyonlarına iki farklı şirket olarak devam edeceklerini duyurdu.
 
Şirket içindeki bu yeniden yapılandırma belirtilene göre iş yapısının dış ortama uyum sağlaması için yapılıyor ve Sega Sammy Group'un merkez ofis operasyonları için daha verimli bir yapı kurulmasını olanak verecek.
 
Sega'da başka bir önemli değişiklik ise Toshihiro Nagoshi'nin rolü oldu. Kreatif departmanındaki en üst yönetici olan Toshihiro Nagoshi 1 Nisan 2021 itibarıyla kreatif direktör olarak görev alacak. Ryu ga Gotoku Studio'nun kurucusu ve Yakuza serisinin yaratıcısı bundan sonra oyun geliştirme tarafına biraz daha yakın olacak gibi duruyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak segasammy
Sonic'in Seslendirme Sanatçısı Roger Craig Smith Rolünden Ayrıldı Gelecekteki Life is Strange Oyunlarının Deck Nine Games Tarafından Geliştirileceği Söyleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

29.1.2021 22:26:06

0
Persona dağıtımcısı SEGA mıydı yahu ? Şu P5 i PC ye çıkarsalar artık ne güzel olacak.

Revrains

29.1.2021 18:30:25

+4
Bu haber direk sega oyun bölümün xbox'a satıldığını doğruluyor hayırlı uğurlu olsun sega ip'leri artık bedavadan hallice bir şekilde GamePass ile oynayacak microsoft yapıyorsun bu işi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız