Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulan Resident Evil serisi bildiğiniz üzere oyuncular tarafından bir hayli seviliyor ve serinin yeni oyunu bekleniyor. Geçtiğimiz süreçte ortaya çıkan söylentilerle birlikte bir sonraki oyunun geliştirildiğini biliyor ancak şu anda geliştirici ekibin bu projeyi resmi olarak yaptığını aktarabiliyoruz.
 
Resident Evil 9 açık dünyaya sahip olabilir
 
 
 
Capcom Next Summer 202 gösteriminde doğrulandığı üzere RE 7'nin yönetmeni Koshi Nakanishi, serinin bir sonraki yeni oyunu olan Resident Evil 9'un da yönetmenliğini üstlenecek. Nakanishi, "Resident Evil 7'den sonra ne yapacağımı uzun uzun düşündüm. Bir sonraki projede ne yapacağımı bulmak bir hayli zordu ancak sonunda buldum. Dürüst olmak gerekirsem bu konuda oldukça heyecanlıyım. Şu anda henüz bir ayrıntı paylaşamam." ifadelerini kullandı.
 
Capcom tarafından henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da şu anda serinin yeni oyununun geliştirildiğini biliyoruz. Dusk Golem isimli kaynaktan edinilen bilgiye göre Resident Evil 9'un 2025'in başlarında piyasaya çıkacağı söyleniyor. Ancak bunun söylentiden ibaret olduğunu belirtmek gerekiyor.
 
Öte yandan yine aynı kaynak daha önce Resident Evil 9'un açık dünya tarzında bir oyun olabileceğini iddia etti. Peki sizin serinin yeni oyunu hakkında beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

4.7.2024 11:09:11

0
Çizgiyi bozup son anda kurtaran kepkom böyle devam eder diye ümit ediyorum. Anti parantez; Sega gibi bazı japon şirketler ülkemiz pazarını görüp yerelleştirme desteği veriyor. Umuyorum capcom da artık bizi umursar.

BSC Misafiri

2.7.2024 19:42:07

0
Diğer firmalara örnek bir firma.Ne yapacağını (hatta yapmayacağını) çok iyi biliyor ve her yaptıkları oyun çok satıyor.Ubisoft ta bir pop the sand of the time oyununu kaç kez denedi iptal etti bir türlü çıkaramadı.

BSC Misafiri

2.7.2024 16:32:21

0
Kaliteli bir oyun serisi.2-3-4 remake harikaydı.

BSC Misafiri

2.7.2024 14:20:37

0
Adamlar kaliteli oyunlarda seriye bağladılar, tebrikler!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız