Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rapture' a Dönmeye Çok Az Kaldı

    
 
     Son yılların kendine özgün en sağlam yapımlarından biri olan Bioshock 2' nin duyurulmuş son DLC' i (indirilebilir içerik) Minevra's Den' in çıkış tarihi açıklandı. 31 Ağustos ile birlikte PSN  ve Xbox Live üzerinden sunulacak olan eklenti, ne yazık ki PC kullanıcılarını daha bekletecek gibi gözüküyor.
 
     Minevra's Den ile birlikte daha önce görmediğimiz üç yeni bölgeyi keşfetme imkanına erişeceğiz. Sigma adlı yeni bir Big Daddy' i kontrol edeceğimiz DLC' nin hikayesi, ana hikaye ile paralel olarak ilerleyeceği için, Bioshock 2' yi bitirmiş olmak zorunda değilsiniz. Altı yeni Little Sister ile birlikte, yeni plasmidler, ses kayıtları, silah ve mekanlarla karşılaşacağımız Minevra's Den, Rapture' a belki son ziyaretimiz olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bioshock 2 sea of dreams playstation3 xbox360 2kgames pc rapture city fps
Castlevania: LoS'a ESRB'den 18 Yaş Damgası Minerva's Den İçin Çıkış Trailer'ı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Scaleo

28.8.2010 23:51:58

0
bende ps3 var psn store Kredikartı kabul etmediği için alamıyorum. almak isteyenler varsa ortaklaşa 20paundluk kartlardan satın alabiliriz (1 userda 5 hak oluyor) almak isteyenler bana özel mesaj atabilir. bi 3 kişi toplasak yeter

Project Scorpio

28.8.2010 19:01:46

0
Çok güzel kesin alırım bu DLC yi ayrıca bu habere ek olarak XBL da BioShock 2 için bu haftasonuna özel indirimler var. BioShock 2 Rapture Metro- 400 Microsoft Points BioShock 2 Sinclair Solutions Tester Pack- 240 Microsoft BioShock Rosie Big Daddy Outfit- 240 Microsoft Points BioShock Watchface Big Daddy Doll- 160 Microsoft Points
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bioshock 2
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız