Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation 4'ün Yeni Yazılım Güncelleme Planlaması Yapıldı


    Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 4 için yazılımsal olarak güçlendirmeler yapılmaya devam ediyor. Firma, PlayStation 4 için gelecek yeni yazılım güncellemesiyle ilgili planlarını paylaştı.
 
    Yapılan açıklamaya göre yeni PS4 güncellemesi, daha zengin bir video düzenleme aracını getirecek. Yeni video düzenleyicisi hem basit bir arayüzle gelecek, hem de bazı detaylara sahip olacak. Bunun haricinde yeni güncellemeyle birlikte Share tuşuna basarak aldığınız görüntü veya videoları USB ile aktarma seçeneği sunulacak. Son olarak yeni güncelleme, HDMI aracılığıyla oyun oynayan kişilere HDCP seçeneğini kapatma imkanı da getirecek.
 
Güncellemenin tarihiyle ilgili bir açıklama yapılmış değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Söylenti: "Sony'nin Project Morpheus'taki Fiyat Hedefi 249 - 299 Dolar Arası" Epic Games, Unreal Engine 4'ün Uygun Fiyatıyla Birlikte Bağımsız Yapımcıları Hedefliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Kazumatr

20.3.2014 00:29:23

+1
Guncellemeye usbden film izleyebilmek veya mp3 aktarabilmek gibi ozelliklerde gelse fena olmazdi. Birde yine belirtiyorum :) psx,ps2 emulatoru yapicakti sony artik bitirselerde hesaplarimizda olan ps2,psx oyunlarini oynayabilsek.

JasonBrody94

19.3.2014 21:18:21

+1
OOO çok iyi oldu bide bu youtube gelse upload etmek için sürükleyebilsek çok iyi olcak ama neyse flasha atabiliyoruz ordan yaparım pc ye geçip :) çok iyi oldu

alito

19.3.2014 20:22:16

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri hdcp nedir ne ise yariyor arkadaslar kapatmansi ne isimize yarayacak bilen varsa yazsin lütfen ?
High-Bandwidth Digital Content Protection yani dijital haklarla ilgili bir koruma. Bunun kapatılabilmesi sayesinde bazı dijital içeriklerin aktarılırken (Film, Müzik, Oyun v.b) sınırlandırılması önlenmiş oluyor.

CoreGame

19.3.2014 20:09:35

0
Usb den alacagımız görüntüler umarım kaliteli olur bu durumda oyun kanallarıda yararlanır.

BSC Misafiri

19.3.2014 20:07:23

0
hdcp nedir ne ise yariyor arkadaslar kapatmansi ne isimize yarayacak bilen varsa yazsin lütfen ?

BSC Misafiri

19.3.2014 20:05:57

+1
Gerçekten biraz daha detaylı bir video editörü şarttı.Kaydettiklerimiz usb'ye aktarma imkanında gelmesi iyi olmuş güncellemeyi merakla bekliyorum :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız