Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını Chorus Worldwide ve geliştiriciliğini Cellar Vault Games ekibinin üstlendiği keşif macera oyunu Paper Ghost Stories: Third Eye Open'ın çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun, 5 Eylül tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Güneydoğu Asya tarzında bir hikaye geliyor 
 
 
 
Kağıtların dünyasına adım atabileceğimiz Paper Ghost Stories: Third Eye Open, oyunculara nostalji hissiyatı yaşatmayı hedefliyor. Chorus Worldwide CEO'su Shintaro Kanaoya, bir basın açıklamasında oyunu hayata geçirmekten oldukça heyecanlı olduklarını belirterek Güneydoğu Asya tarzında dokunaklı bir aile dramına tanıklık edeceğimizi vurguluyor.
 
Yapım içerisinde ruhları görebilme yeteneğine sahip genç bir kızın reşit olma hikayesini görüyoruz. Ailesini kurtarmaya çalışan ana karakterimiz, maceranın kalbine doğru adım atıyor ve çözülmesi gereken birçok gizemle karşılaşıyor.
 
Etraftaki ruhları görebilen ana karakter Ting, barışı arzulayan genç bir hayalet Xiu ile büyük bir dostluk kuruyor. Bu dostlukla beraber bazı güçlere sahip olduğumuzu görüyor ve bu güçleri nasıl kullanacağımıza biz karar veriyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız