Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oculus'tan Bağımsız Yapımcılara 10 Milyon Dolarlık Bütçe


    2016'nın başında çıkacağı açıklanan Oculus Rift için bugün itibariyle bir konferans düzenlendi. Konferans sırasında Oculus yetkilileri bağımsız yapımcılara müjdeli haberi verdi.
 
    Belirtilenlere göre Oculus, bağımsız yapımcıların Oculus Rift'e oyun geliştirmeleri için 10 milyon dolarlık bir bütçe ayırdı. Firma bu bütçeyle beraber Oculus Rift'e oyun geliştirmek isteyen küçük yapımcılara destek sunmayı hedefliyor.
 
    Bunun yanı sıra konferans sırasında Oculus Rift'e oyun geliştiren bazı yapımcıların listesi de sunuldu. Bunların arasında Ready at Dawn, Square Enix, Harmonix ve Insomniac gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oculus oculus rift virtual reality sanal gerçeklik pc john carmack
Oculus Rift Xbox One Kontrolcüsüyle Birlikte Satışa Sunulacak Ratchet & Clank Yapımcısı Oculus Rift'e Özel Yeni Bir Oyun Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Apoc

13.6.2015 12:03:03

0
10 milyon veriyorlar o zaman buna uygun bir oyun yapsınlar

ardaq

11.6.2015 22:23:13

0
bağımsızlardan gelecek oyunlar belli. korku.... keseyi biraz daha açıp büyük yapımcılara gitsinler. konsol firmaları nasıl kendine özel oyun yaptırıyorsa arkasında facebook olan oculuscularda yaptırır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oculus Rift
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız