Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Granblue Fantasy: Relink PS5 ve PS4 Demosu Ocak 2024'te Yayınlanacak

 
 
Yayıncı Cygames ve geliştirici Cygames Osaka, aksiyon RPG Granblue Fantasy: Relink için Ocak 2024'te PlayStation 5 ve PlayStation 4 için ücretsiz bir demo yayınlanacağını duyuruldu. Ek olarak oynanabilir bir karakter olacağını ve Seofon ve Tweyen'in Nisan 2024'teki ücretsiz güncellemeyle oynanabilir karakterler olarak kadroya katılacağı bilgisi de verildi.
 
Cygames ayrıca Nao Toyama'nın seslendirdiği Granblue Fantasy: Relink tema şarkısı "Good Night, Good Morning"i de çıkardı. Granblue Fantasy: Relink, 1 Şubat 2024'te PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 
 
Göklerde büyük bir macera seni bekliyor! Çeşitli gök yolcularından dört kişilik bir ekip oluşturup tehlikeli düşmanlara silahını savurarak, ateş ederek ve büyü yaparak zafere doğru yol alma vakti geldi! İster tek başına ister 4 kişilik çok oyunculu modda yardım alarak görevleri tamamlayabileceksin!
 
Fragman Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Granblue Fantasy: Relink PS5 PS4 Cygames Cygames Osaka
CyberStep, Konsollar, Mobil Cihazlar ve PC için TO THE TOP: Ato no Ijin-tachi'yi Duyurdu Nükleer Sızıntılarla Mücadele Edeceğimiz Radiance Ocak'ta Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız