Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom: Dövüş Oyunlarımıza Daha İyi Senaryo Gerek


     Çok sayıda dövüş oyununun senaryosunun pek de iyi olmadığını biliyoruz. Oyuncuların büyük bölümü bu oyunları senaryosundan ziyade "oynanabilirliği" için tercih ediyor. Örneğin Street Fighter x Tekken'in senaryosunun ne kadar basit olduğunu göz önüne alalım.
 
    Capcom USA başkan yardımcısı Christian Svensson'ın açıklamaları da bunu doğrular nitelikte. Firmasının dövüş serilerinin senaryo modlarının daha iyi hikayelere shaip olması gerektiğini söyleyen yetkili, sadece multiplayer modlarla işlerin yürümediğini belirtiyor.

    Özellikle Tekken gibi dövüş oyunlarının senaryoya da büyük önem verdiğini görüyoruz. Street Fighter serisi ise senaryosu ile önplana çıkmaya çalışan bir seri değil. Svensson'ın dediği gibi kaliteli senaryoya sahip dövüş oyunlarına ilgi de artacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ryu Ken Chun-Li Guile combo kombo street fighter 4 ryu xbox360 ps3 pc iphone 3DS
Ubisoft'tan Konsolda Sürekli Bağlantı Açıklaması Batı'da En Çok İlgi Gören Tales Oyunu Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.4.2013 10:37:49

0
Sf serilerinin kendine münhasır güzel bir hikaye kurgusu var ancak bazı yan karakterlerin hikayesinin zorlama bir şekilde ilerletilmeye çalışılması yüzünden an karakterler Ken,Ryu ve Akumanın hikayeleri oldukça yavaş ilerliyor.(Sfxtk , capcom vs snk gibi crossover olarak tabir edilen serilerin Sf hikayesiyle alakası yoktur bu oyunlar seri dışı olarak kabul edilmektedir) .Capcom bence bu 3 karakterin hikayesini daha ön plana çıkarmalı .Bisonun Shadoloo hikayesinin gereksiz yere uzatılmasından benim gibi bir çok Sf fanı oldukça sıkıldı .İnsanlar Sf3 sonrasını ve özellikle İLLUMUNATİ hikayesinin nasıl bittiğini merak ediyor ama ne yazık ki capcom bir türlü o zaman dilimine geçmemekte ısrar ediyor . Tekkenin örnek alınmasının düşünülmesi konusuna gelirsek Tekken'inde ahım şahım bir hikayesinin olmadığını düşünüyorum.Hikaye konsepti örnek alınabilecek bir dövüş oyunu serisi olmadığını düşünüyorum .Hikaye konusunda dövüş oyunları dışında senaryosuyla fenomen olmuş oyunlar incelenip gerekli kurgunun nasıl yapılması gerektiğine dair çalışmalar örnek olarak alınabilir .Sf hikayesi konusunda benimle konuşmak isteyenler streettsu@hotmail.com adresine mail atabilirler .

free`LeyChe

16.4.2013 16:08:48

0
Örneğin DESTREGA

Saiki

16.4.2013 04:20:19

0
hikayeleri ve oyun sonlarını tamamen anime ile anlatsınlar, ama sadece dudakları oynayan çizimler değil adam gibi anime çizgisi sunmalı..

BlackBeasT

16.4.2013 03:57:49

0
@senseman62 aynen kardeşim RE serisinde zombie gerilip uçan teknuk'de attıp duvardan sektirdik ya RE Beat 'em up kralı olmuş daha ne olsun...SF senaryosu sorun olmuş adamlara vah vah...

BSC Misafiri

16.4.2013 00:31:16

+1
senseman62 Bazı serileri yüzüne bakılmaz hale getirdiler vallaha ama street fighter'ada inişli çıkışlı akumalı evl ryu'lu bi hikaye yakışır

senseman62

16.4.2013 00:02:25

+1
bu capcom kadar yanar döner kıvıran bir firma görmedim (ubisoft hariç :D)...REORC ve RE6 yı niye rezil ettiniz o zaman ? sadece döğüş oyunlarına değil diğer oyunlarada lazım [:'(]
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter IV ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız