Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Black Ops 6'nın Zombi Modu Tanıtıldı

 
 
Yayıncılığını Activision ve geliştiriciliğini Treyarch ile Raven Software stüdyolarının üstlendiği Call of Duty serisinin en yeni oyunu Call of Duty Black Ops 6 için yeni tanıtımlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yepyeni bir fragman oyunun zombi modunu tanıtıyor.
 
Call of Duty: Black Ops 6'da zombi modu ön plana çıkacak
 
 
 
Call of Duty Black Ops 6, seriyi şahlandırmaya ve hayranları memnun etmeye hazırlanıyor. Dark Aether hikayesini devam ettiren ve yeni karakter Maya Aguinaldo ile birlikte Terminus ekibini tanıtan ilk zombi fragmanı ile beraber haritanın nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyoruz. Dikkat çekici savaş ortamları ve geniş silah kütüphanesi ile adeta kendimizi savaşa kaptırabiliyoruz.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Call of Duty: Black Ops 6, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 25 Ekim'de çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak. Oyunun PC sürümü ise Steam ve Microsoft Store üzerinden satışa sunulacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
PlayStation 5 Konsolu Ne Kadar Sattı? İşte Güncel Satış Sayısı The Lord of the Rings: Return to Moria Steam'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız