MW 3'te LAN Desteği Onaylandı, Zombi Modu Yok!

Levent Polater

Zombileri bir sonraki Treyarch yapımı Call of Duty oyununa dek özleyeceğiz. Şimdi sahne sırası tekrar Spec Ops'ta

 
    Infinity Ward'ın sis perdesini geçtiğimiz haftasonu düzenlenen Call of Duty: XP etkinliğinde kaldırdığı Modern Warfare 3 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
     Şimdiye dek gördüğümüz en geniş ve kapsamlı multiplayer seçeneklerini gün yüzüne çıkardığı görülen Modern Warfare 3 için yeni detayları Infinity Ward'dan Robert Bowling verdi. Bowling, Modern Warfare 3 için Twitter'dan yaptığı son açıklamalarda oyunun şu özelliklerini açığa çıkardı:
 
* Sınıf sınırlama kontrolü ve sınıf yaratma seçeneğine sahip LAN desteği onaylandı.
 
* LAN seçeneğinde sınıf sınırlama kontrolü, LAN oyuncularına herhangi bir silahı, ekipmanı, perk'i, killstreak'i veya ikincil silah aparatını yani kısacası aklınıza gelebilecek her şeyi kullanıma kapatıp açmanıza olanak tanıyor.

* Modern Warfare 3'te Black Ops'ta ilk defa görülen 'Theatre mod' daha gelişmiş bir biçimde karşımıza çıkacak. Burada oyuncular kendi videolarını Call of Duty: Elite servisine yükleyecekler. 

* Son olarak maalesef bu seferki kötü haber. Modern Warfare 3'te zombi modu olmayacağı kesinleşti. Bu mod yine Treyarch tabanlı Call of Duty oyunlarına özgün bırakılıyor. 
 
* Bowling, zombi modu yerine oyuncuların dikkatini düşman akını tabanlı Spec Ops Survival moduna çekiyor.