Test Drive Unlimited Solar Crown İçin Çevrimdışı Mod Yolda

Mehmet Tandoğan

 
 
KT Racing tarafından geliştirilen Test Drive serisinin en yeni oyunu Test Drive Unlimited Solar Crown için yepyeni bir geliştirici videosu yayınlandı. Videoda çeşitli oyun detayları ele alınıyor ve birçok soruna çözüm getirileceği vurgulanıyor.
 
Test Drive Unlimited Solar Crown için yeni özellikler geliyor
 
 
 
Test Drive Unlimited Solar Crown çıkışı ile beraber ne yazık ki isteneni veremeyen bir yapıya sahipti. Oyunda birçok bağlantı sorunu ve sunucu problemi bulunuyordu. Çevrimiçi kısımda birçok problemin yer aldığı oyun şu anda daha stabil bir sistem sunuyor ancak yine de bu sorunların büyük oranda devam ettiğini vurgulamakta fayda var.
 
Oyunun çevrimiçi kısmında bazı oyuncular diğer oyuncularla karşılaşmaktan pek mutlu değil. Bunun yerine tek başına oynamayı tercih ediyorlar. İşte bu noktada KT Racing, yayınladığı yeni videoda bir sonraki adımlarını planlıyor ve gelecekteki güncellemeler hakkında çeşitli detaylar veriyor. Bununla beraber oyuna çevrimdışı modun ekleneceği ve tek oyunculu bir deneyimin sunulacağı belirtiliyor.
 
Ekip tarafından belirtilene göre tek kişilik bir deneyim oyuncular tarafından daha fazla ilgi görse de Solar Crown'un üçüncü yönünü yani MMO doğasını bozacak türden. Dolayısıyla bu iki mod arasında iyi bir dengelemenin yapılması planlanıyor.
 
Şu anda çoğunlukla olumsuz etiketine sahip olan Test Drive Unlimited Solar Crown, Xbox Series X/S, PS5 ve PC için mevcut durumda.