Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unity 4 Duyuruldu

DirectX 11 desteği de eklenmiş.
 
     Ücretsiz ve daha fazla özellikle bezenmiş 1500$'lık sürümleriyle amatör - profesyonel herkese hitap eden oyun motoru Unity'nin yeni sürümü duyuruldu. Ön sipariş ile firmanın web sitesi üzerinden satışa sunulan Unity 4 artık çok daha marifetli.
 
     Unity, bağımsız iOS yapımlarından tarayıcı tabanlı MMO'lara kadar pek çok yapımı destekliyor ve bu yeni sürüm ile birlikte tüm özellikler geliştiriliyor. Mechanim ismindeki yeni animasyon teknolojisi, daha kaliteli görseller ve render'lama, yapımları online arenaya sürmek için Adobe Flash ve Linux gibi yeni seçenekler...vb.
 
     Oyun motorunun lisanslı sürümlerine sahip olan kullanıcılar Unity 4'ün ücretsiz betasına katılma hakkına sahipler. Firma, yıl sonunda düzenlenecek Unite12 etkinliğinde yeni sürüm hakkında bolca açıklama yapacağı konusunda söz veriyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Unity Unity 4 Mechanim Unite12 Oyun Yapımcısı Oyun Motoru
Worlds of Ultima Ücretsiz Oldu! Diablo III, Hardcore Inferno'da Bitirildi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.6.2012 17:30:00

0
Unity ile yapılmış Shadowgun oyunu hem grafikleri hem de oynanışı ile başarılıydı. O kadar övdükleri Nova 3 yanında çöp gibi kalıyor.

Frozen Grenadier

19.6.2012 15:50:45

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Basol61 Unity 3d var bende ama şu script yapma işini bi türlü çözemedim çok zor.. ((Benim serseri oğlum Script yapabilseydin boğaziçi matamatikde okurdun,açıköğretim değil,bu sene geçicenmi okulu sen))...
Şizofren?

BSC Misafiri

19.6.2012 15:25:04

0
Unity candır.Şu anda en kaliteli tarayıcı oyunları unity motorundan geliyor.İşte bağzı oyunlar. -Wrath of the Titans'ın tanıtım amaçlı mini oyunu http://apps.warnerbros.com/wrathofthetitans/3dgame/ -Angry bots ve diğer 3,4 yıllıkdemo oyunlar(kesinlikle denemelisiniz). -Unity'nin tüm platform oyunları http://unity3d.com/gallery/made-with-unity/game-list Bu oyunlar unity ekibinden değil diğer kişiler tarafından yapılmış oyunlardır sizde bir tarayıcı oyunu yapmak istiyorsanız kesinilikle başvurun.

Basol61

19.6.2012 14:41:16

0
Unity 3d var bende ama şu script yapma işini bi türlü çözemedim çok zor.. ((Benim serseri oğlum Script yapabilseydin boğaziçi matamatikde okurdun,açıköğretim değil,bu sene geçicenmi okulu sen))...

BSC Misafiri

19.6.2012 14:07:50

0
oh be çıksından bi şu hatalar giderilsin hataya boğuluyorum 3 de
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız